Hae
Hannamaria

Erikoinen ja puhidstava DIY-kasvonaamio: Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask

Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu PR:nä.

Testissä on pariin otteeseen ollut söpö ja erikoinen Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask -kasvonaamio, jonka koko nimi on todellinen sanahirviö. Tämä ihana tuote tuli luokseni pressipäiviltä aiemmin tänä syksynä ja parin käyttökerran jälkeen olin jo valmis asettamaan tuomioni tälle kasvonaamiolle!

Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste MaskYes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask

Tuotelinja ja pakkaus

Koko Yes to Tomatoes -linja on tarkoitettu epäpuhtaan ihon hoitoon, kuten myös tämäkin tuote. Tuote lupaa puhdistaa ihoa epäpuhtauksista ja valmistaa sitä kosteuttavan naamion ja/tai lopun ihonhoitorutiinin loppuunviemiseen entistä paremmin. Itse en koe että tätä kuivaihoinen tai atooppisesta ihosta kärsivä voisi käyttää vaikka kaikille ihotyypeille tämän sanotaankin sopivan.

Sen tulisi sisältää 99% luonnollisia ainesosia, joista tuote saa suuresti plussaa! Vaikuttavina ainesosina on hiili sekä tomaatti, kuten linjan nimestä ja tuotteen sävystä voi päätellä. Pidän myös tuotteen hygieenisyydestä, sillä pelkkä jauhe ei pääse kasvattamaan bakteereja ollessaan aukinaisena pidempäänkään.

Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask

Koostumus

Hauskan tästä tuotteesta tekee DIY -osuus! Mukana tulee pieni spaatteli , jolla pussissa olevaa hiiltä mitataan kulhoon (joka onkin purkin kansi, tadaa!) Kannesta löytyy kaksi mittaa, joista toinen kertoo jauheen määrän (1) ja toinen veden (2).  Jos et tee tätä satsia kahdelle hengelle suosittelen tekemään hiukan vähemmän kuin mitä tässä ohjeessa kerrotaan. Tuotetta jää paljon yli vaikka laittaakin paksun kerroksen (kuten itse tein). Vähempi määrä on todennäköisesti helpompi saada myös tasaisemmaksi eikä isohkoja kokkareita jää yhtä helposti.

Kuten muidenkin naamioiden parissa, kannattaa etenkin hiusrajaa välttää levittäessä. Levitys onnistuu spaattelilla hyvin ja hygieenisesti, toki on makuasia millä naamion haluaa levittää. Sivellintä en kuitenkaan suosittelisi, sillä sen putsaaminen voi olla hiukan tuskallista. Koostumuksesta nimittäin tulee melko tuhtia, mutta silti helposti levittyvää ”tahnaa”.

Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask

Liian paksut eivät kerenneet 20 minuutissa kovettua ja kuivua.

Käyttö

Naamio kuivuu hyvin ja n. 20 minuutin jälkeen se alkaa jo kiristämään niin urakalla, että teki mieli lähteä pesupaikalle. Oikea vaikutusaika tulisi olla n. 15 minuuttia, mutta odottelin vielä viisi extraminuuttia jotta nuo ylipaksut kohdat kuivuisivat (eivät kuivuneet).

Iho tuntuu puhdistuvan hyvin ja ei todellakaan ollut väärin sanottu kun näissäkin ohjeissa käskettiin välttämään kulmakarvoja sekä hiusrajaa! Oma ihoni ei kuivunut tuotteesta liiaksi, sillä kosteutin ihon suoraan kosteuttavalla naamiolla (tämän syksyn rakkaustuote on kangasnaamioiden ohella GlamGlown Thirsty Mud -naamio).

Yhteenveto

Yhteenvetona tästä Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal DIY Powder To Paste Mask -tuotteesta on todettava, että se on todella hauskaa tekemistä spa-iltaa varten, muttei ole heikkohermoisen tai nopeaa kasvonaamiota kaipaavan tyypin valinta. Purkissa on 30 grammaa tuotetta joka riittää mukavan pitkälle ja säilyy hygieenisesti. Määrään ja hauskuuteen nähden ei hintakaan ole paha, joten mikäli tätä ihotyyppisi tarvitsee niin en voi kuin suositella!

Ostopaikat ja hinta

Tuotetta löytyy ostettavaksi mm. isoimmista Sokoksista sekä Oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Tällä tuotteella on hintaa ostopaikasta riippuen n. 20€ ja se on kunnon tee-se-itse -tyypille esimerkiksi kiva lisä lahjaan mikäli tuote vain sopii hänen ihotyypilleen!

Millaisista kasvonaamioista te pidätte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *