Hae
Hannamaria

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mulla on muutama tietty paikka, joista rakastan ostaa kosmetiikkaa ja joista suurimman osan hankinnoista teenkin. Jokaisessa on omat parhaat puolensa, joiden vuoksi niitä on tullut vuosia kulutettua ja jonka vuoksi ne pysyvät edelleen mun listalla todella korkealla sijalla. Jokainen mun suosikkipaikoista ostaa kosmetiikkaa muuten (tällä hetkellä) EU:n sisällä, joten tulleista yms ei tarvitse huolehtia!

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

Kosmetiikan ostamisesta sen verran, että suurimman osan ostan tarpeeseen joko suoraan käyttöön tai materiaaliksi sisällöntuotantoa varten. Saan myös suuren määrän kosmetiikkaa, joka aika-ajoin rajoittaa ostoksiani melko paljonkin. Voinenkin kertoa, että en käytä kosmetiikkaostoksiin läheskään niin paljoa hynää kuin esimerkiksi ei-bloggaava henkilö. Minulle tämä on harrastus, johon kuuluu kuluja (ja joka ilokseni joissain tilanteissa maksaa itsensä takaisinkin). Iso osa ostoksistani sekä saamistani tuotteista joka ei jää käyttöön, menee lähipiirille eteenpäin (eli hyvään tarkoitukseen!).

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

Cocopanda.fi

Ehdottomasti the-paikka hankkia tuotteet melko edullisesti. Heillä on jatkuvasti päällä jokin upea tarjous joka tekee mieli hyödyntään (esimerkiksi Lumenen joulukalenteria sai yhteen vaiheeseen n. 55€ hintaan (nyt reilu 70€) josta mm. oma äitini sen tilasi) ja mikäli ei ole yhtään ylimääräistä, ei kannata mennä shoppailemaan. Tekee varmasti nimittäin tilauksen kun ei vaan voi vastustaa edullisia hintoja. Esimerkiksi juuri Meikkivoidemaanantaissa ollutta Dermacolia saa täältä, samoin Makeup Revolutionin meikkejä. Heiltä löytyy myös ”Vegaaninen” -kategoria, jota arvostan.

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

Lookfantastic.fi

Paikka, josta hankin vähintään mun joulukalenterin. Tätä verkkokauppaa tulee kyllä suosittua mm. Benefitiä tilatessa. Olen erittäin kiinnostunut kyseisen verkkokaupan omasta kauneusboxista sekä heidän julkaisemastaan ja rajoitetun ajan saatavilla olevasta MAC Cosmetics -boxista. LF tarjoaa ajoittaen hyviä tarjouksia sekä pitää sisällään sellaisia merkkejä, joita ei monesta muusta paikasta yhtä helposti ja turvallisesti Suomeen saa.

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

Oletkaunis.fi

Suurin osa teistä varmasti tietää ja tunnistaa Oletkaunis.fi:n verkkokaupan Jeffree Starin tuotteiden vuoksi. Ja no, miksipä ei sillä se on heidän suurin myyntivalttinsa. Kokoelmat tulevat todella ajoissa ja usein ihan muutaman päivän (korkeintaan muutaman viikon) viiveellä verkkokauppaan myyntiin ja se jos mikä meitä miellyttää! Muina merkkeinä joita itse olen kokenut heiltä hyväksi tilata on L.A. Girl, Hermansin suoravärit, Yes to -tuotteet, Eyluren ripset sekä Real Techniquesin siveltimet.

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

Feelunique.com

Täältä(kin) ostan merkkejä joita en Suomeen muuten saa. Lemppareinani ovat mm. Fleur de Force & Eyuren yhteistyötuotteet (etenkin kulmageelisetti), Tanya Burr Cosmeticsin (joka vissiin tällä hetkellä on jonkinlaisella tauolla…?) sekä etenkin First Aid Beautyn -tuotteet (joista Ultra Repair Cream pelasti mun talvi-ihon viime vuonna). Toimitusten kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa ja kerran reklamaation tehneenä voin sanoa senkin menneen sujuvasti; tein reklamaation ja sain uuden tuotteen tilalle eikä rikkinäistä tarvinnut lähettää takaisin.

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

NobeBeauty (ent. BeautyPopUp)

BeautyPopUp on uudelleenbrändännyt itsensä tässä syksyn mittaan ja nykyään he kulkevatkin nimellä Nobe Beauty. Valikoimasta löytyy silti ihana määrä eirlaisia BeautyBlendereitä, Tangle Teezereitä, Makeup Erasereita sekä Kocostaria. Valikoimasta löytyy nykyään myös Briogeo josta mm. Tati on puhunut ihan todella paljon ja kehunut sen maasta taivaisiin. Beauty Outlet on myös tsekkaamisen arvoinen paikka. uperia ja odotankin inolla mihin verkkokauppaa ja koko brändiä nyt viedään!

 

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

BeautyBay

Paikka josta tein viimeisimmän tilauksen. Suomeen toimittaessa toimitusajat saattavat olla useamman viikon joka välillä hillitsee omaa osteluani tästä verkkokaupasta, mutta tänne Brittiosoitteeseen maksoi 2 puntaa seuraavan päivän toimitus ja tilaushan oli perille heti seuraavana päivänä! Valikoima on todella laaja edelleen, vaikka mm. Morphe siirtyy asteittain pois (Morphen paletit on muuten varastontyhjennyksen takia hyvässä alessa!). Merkkeinä vielä silti mm. Stila, Juvia’s Place ja Melt Cosmetics, joita kannattaa pitää silmällä. Myös joulusetit ovat ihania JA Jeffree Star Cosmetics löytyy valikoimista!

Suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa

eleven.fi

Varmasti yksi kauneusbloggaajien suosikkipaikoista tilata tuotteita käyttöön sekä testiin. Tämä on se paikka josta ostan korealaista kosmetiikkaa, ihastelen Foreoita ja joka tätänykyä (ainakin Suomen osalta) on melkoinen lippulaivaverkkokauppa sen suhteen kilpailijoidensa ohella. Heiltä löytyy kuvassakin näkyvä oma joulukalenteri tänä vuonna, jota en itse ole hankkinut mutta joka tuotemerkkiensä perusteella vaikuttaa ihan kuolattavan hyvältä.

——————————

Siinäpä mun suosikkipaikat ostaa kosmetiikkaa! Ps. Black Friday on ihan kulman takana 23.11. ja aion tuttuun tapaan tulla kirjoittamaan mun suositukset teille julkaisten postauksen heti aamusella, joten sitä kannattaa seurailla tarkasti! Kategorioiksi olin ajatellut viime vuoden tapaan muutamaa tärkeintä ja mukaan otan tuotteita, joiden takana voin seisoa ja joita rehellisesti teille suositella. Niin ja joulukuussa on tulossa taas hannamarian oma kolmiluukkuinen joulukalenteri joka maanantai + extraluukku kosmetiikkabloggaajien kanssa!

Mistä paikoista te ostatte kosmetiikkanne?

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on itsellänikin juuri ollut mielessä tehdä vastaavanlainen postaus – ja juurikin nämä samat kaupat siitä listalta löytyisi, lisäksi ainakin vielä Bearel 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Eikä 😀 Great minds think alike vai miten se meni! Bearelin meinasin laittaa itsekin, mutten voi sitä vielä suosikkipaikaksi oikein listata sillä olen tainnut vain yhden pienen tilauksen heille aikoinaan tehdä 😀

 2. Kastehelmib kirjoitti:

  Hei, enpä ole edes tiennyt tuollaisista paikoista. Minun kosmetiikkaostokset rajoittuvat lähinnä Stockkalle, Emotioniin tai Ruohonjuureen, muista en juurikaan osta kosmetiikkaa. Nykyisin suosin yhä enemmän luomukosmetiikkaa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava että postauksessa oli uusia vinkkejä sinullekin! Teen itsekin kyllä aika paljon ostoksia myös Sokokselta, sillä töiden ohessa tulee aina ihastuttua johonkin eikä sitä malta olla ostamatta suoraan siitä sitten 😀

 3. JonnaH. kirjoitti:

  Mä rakastan Escentualia, Jolieta, Natural Goods Companya ja Biodellyä. Eleveniltä sekä Sokoksen että Stockan verkkokaupoista tulee myös tilailtua. Koreakosmea tilaan aika paljon eBaysta, jota en ennen käyttänyt lainkaan. 😀 Mulla on pari myyjää siellä joihin luotan ja niiltä saa aina kunnon tavaraa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Escentualilta ei oo koskaan tullut tilattua mitään! 😀 Natural Goods Companylta tuli myös aikoinaan tilattua paljon enemmän kun käytin enemmän luonnonkosmea, Biodellykin on kyllä todella hyvä paikka muttei kuulu mun vakkareihin! eBayn ihmeellinen maailma on kyllä mahtava sekin, ite tulee tosin harvemmin nykyään enää mitään kosmea tilattua.

 4. Riikka - Sävyni Blogi kirjoitti:

  Itse tulee hyvin hyvin harvoin tilattua netistä mitään. Kosmetiikkatuotteet bongailen lähinnä stockalta. Mielenkiintoisia vinkkejä kuitenkin! Täytyy pistää mieleen, jos tulee tarvetta 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava kuulla että paikalta löytyy vielä ”perinteisemmänkin” shoppailun kannustajia!

 5. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Voi apua, mulla on kanssa tälläinen vastaava postaus luonnoksissa odottelemassa viimeistelyä :D. Ehkä se on tämä lähestyvä joulunaika kun saa aikaan tälläisen ”verkkokauppasuositusvillityksen”. Mun listalta löytyy pari samaa, mutta myös eri kauppoja, kiva oli kuulla sun mietteet näistä ja mä en ollut kuullutkaan tuosta Beauty PopUp:in uudelleen brändäyksestä.

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha perus että samaa postausta ajattelee moni muu 😀 Anna mennä vaan, tahdon nähdä sunkin suosikit! Ja joo se tuli mullekin yllätyksenä joku kuukaus pari sitte kun se tapahtu, tuli ihan puskista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *