Hae
Hannamaria

46 – roosa nauha -päivä 4.10

Ensi kuun ensimmäisenä perjantaina 4.10 vietetään Roosa nauha-päivää. Lokakuuhan on virallisesti muutenkin Roosa nauha -kuukausi, jolloin erityisesti kerätään varoja rintasyöpää vastaan. Tälle tapahtumalle löytyy oma tapahtumasivunsa Facebookista klikkaamalla tästä. Päivää voi juhlistaa pitämällä Roosanauhaa koko päivän (tai mielellään koko kuukauden/vuoden!) ja erityisti pukeutumalla pinkkiin. Itseltäni meni tämä viime vuonna kokonaan ohi sillä sain edellisenä iltana kuulla tempauksesta enkä tietenkään omistanut mitään pinkkiä. Tänä vuonna varaudun ja käyn ostamassa jo etukäteen jotakin pinkkiä tuolle päivälle 🙂 Isommin mukaan haluavat voivat järjestää myöskin jonkinlaisen tempauksen tai lahjoittaa isomman summan. Lisäinfoa löytyy täältä. Myöskin keräyksiin voi osallistua.

(kuva)

Olen itse nyt viimeiset kolme vuotta ostanut Roosanauhan ja aion tehdä niin tänäkin vuonna. Sen ostaminen ja pitäminen on niin pieni ele hyvän asian edistämiseksi, että jokainen pystyy siihen. Hintaa tällä nauhalla on vain pari euroa, joten se on helppo napata mukaan kassalta muita ostoksia tehdessä.

Jyväskylän alueella asustavat voivat osallistua keräykseen 30.9 – 4.10.2013! Lisätietoa muiden paikkakuntien tapahtumista löytyy Roosa nauha-säätiön virallisilta sivuilta, jonka tapahtumaosioon löytyy suora linkki tästä.

Tänä vuonna ajattelin siis ostaa nauhan ja muistaa muistuttaa teitä sekä itseäni Pukeudu pinkkiin-päivästä, jotta pystytään tukemaan hyvää tarkoitusta! Toivottavasti mahdollisimman moni ottaa osaa tähän tärkeään tapahtumaan  🙂

4 kommenttia

 1. JiidAmanda kirjoitti:

  Hyvä kun muistutit 🙂 tähän oon oikeesti iteki oppinu asennoituu positiivisesti ja mielenkiinnolla, eli osallistua täytyy nyt kun tää on! Yleensä menee mullakin aina ihan ohi nää 😀

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tällä kertaa olin ajoissa muistuttamassa ja ees tajusin tehdä tälläsen postauksen! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Erityisesti kannattaisin kyseistä tuotetta, jonka hinta lahjoitetaan kokonaisuudessaan kamppanjaan. https://cancer-fi.directo.fi/roosanauha/kumppanit/osta-tuotteita/lindex/

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuokin lähtee matkaan kun se tänään jo kerta löytyy myymälöistä! Ja täytyy muutenkin käydä tsekkaamassa tuo Matthew Williamsonin mallisto, siellä oli pari kivaa helmeä jotka kiinnostaisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *