Hae
Hannamaria

117 – projekti: hiukset – nykytilanne

Kuten aikaisemmin mainitsin, päätin jättää nämä uudet kuvat ja tulevaisuudennäkymän kertaamisen erilliseen postaukseen jottei hiushistoriani kertaavasta postauksesta tule aivan mahdottoman pitkä. Tällä hetkellä tilanne on siis se, että olen kasvattamassa hiuksia ainakin jonkin verran pidemmiksi.

Mulla on lyhyet hiukset ollut nyt jo sen aikaa, että haluan jotakin vaihtelua – ainakin mallin suhteen, jollen sitten kokonaan pidempiä aio kasvattaa. Tällä hetkellä mukana kulkee vielä piilokalju pidemmän osan alla, ja hiuksen takaosa on leikattu aikaisemmasta v-mallista pois tasapitkäksi. Alla olevassa kuvssa taas näyttää olevan asia päinvastoin, sillä omasin näköjään huono hiuspäivän tuolloin 😀

Vasempi puoli päästä taas jatkaa korvan takana kasvamistaan ja niin se aikoo tehdä myöskin tulevaisuudessa ainakin jonkin aikaa. Se on sen verran lyhyempi kuin mikään muu osa hiukisista, että en kehtaa pitää sitä korvan päällä. Tästä vaiheesta taisi edellisessä tämän sarjan postauksessa ollakin kuva. (Juurikin se mitä en halunnut julkaista…)

Takaosan leikkauksessa idea on ollut jättää päälliosaa pidemmäksi ja tehdä alaosasta ja latvasta erittäin kevyt. Mulla on luonnostaan erittäin paksut hiukset, joten jos latvaa ja tässä tapauksessa hiuksen lyhintä osaa ei oteta erittäin kevyeksi, on se parin viikon päästä jo erittäin raskas ja koko mallin painopiste muuttuu -> turhautuminen.

Väri saa tästä lähtien ainakin hetken aikaa pysyä tummana, olen enemmän kotonani tummemmassa tukassa kuin omassa vaaleassa kuontalossani. Sitä paitsi, tämä on jotenkin ihmeellinen väri sillä vaikka juurikasvu joskus pääseekin hiukan liian pitkäksi, niin se ei silti erotu liikaa muusta hiuksesta. Toki piilokaljussa huomaa värien suurenkin eron, mutta se ei paljon paina. Voisin repäistä kerrankin – seuraavalla kerralla kun sen itse ajelen hiukan lyhyemmäksi ja oma väri valtaa alaa, värjäilenkin sen vaikka punaisella. Katsotaan jos uskallan 😀

Katsotaan mihin tämä tästä etenee, nyt ainakin olen suhteellisen tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen. Kiitokset kuuluu kyllä Sannalle Kampaamo Lumosta, joka kuuntelee ja neuvoo tämän paksun karvakasan kanssa. Jos en tietäisi että olisin todella osaavan kampaajan käsissä, en olisi lähtenyt tähän leikkiin uudestaan – edellisillä kerroilla kun kävi huonosti ensin luottokampaajan mystisesti kadottua ja toisen kerran hänen ollessa hiukan, noh, kujalla.

Mites teidän hiukset voi!?

Btw, nopeampi päivityksiä mm. tukkarintamalta tapahtuu edelleenkin Instan (@hannamariaw) ja Twitterin (@hannamariavv) puolella!

This is the current situation – dark, thick hair which I’m trying to grow out a bit. As I already told, I’ve had a variety of different hairstyles and this short one I’ve had for years now so I think that it would be time to finally mix things up a bit 🙂 BTW, how are your hair doing?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *