Hae
Hannamaria

129 – projekti: hiukset – minne ollaan menossa

Huomenna koittaa se päivä kun on taas kampaaja-aika. Viime kerrasta onkin jo yli hiukan kaksi kuukautta ja kyllä sen huomaa – niska on paksuuntunut jo ärsyttäviin mittoihin, tyvikasvu on aivan törkeä ja malli on hävinnyt. Niin ja onhan sitä mittaakin tullut jo suhteellisen paljon verrattuna viime kampaajakäynnin jälkeen otettuihin kuviin. Muutenkin mun hiushistorian ja tulevat päivitykset aiheesta löytyvät Letti-aihetunnisteen takaa 🙂

Nyt kun kampaaja-aika on ihan nurkan takana, on varmaan hyvä miettiä mitä aikoo seuraavaksi tehdä. Tällä kertaa on kuitenkin hetki, jolloin ei kiinnosta yhtään mennä takaisin enään lyhyeen hiukseen. En tiedä mikä on saanut mielen muuttumaan näin äkisti, mutta tästä lyhyempi malli ei kiinnosta tällä hetkellä ollenkaan. Ja kasvatuksen kannaltahan asia on vain positiivinen, ei tarvitse kärvistellä ja pohtia olisiko lyhyempänä parempi.

Ideana on mennä kohti a-linjaista mallia takaosasta ja antaa ainakin vasemman puolen hiuksista kasvaa tässä mukana – vasen on siis se puoli, jossa mulla oli ennen lyhyt sivu ja joka nyt majailee korvan takana piilossa. Piilokaljun kanssa en ole varma mitä teen, toisaalta sen voisi antaa olla ja toisaalta taas sitä olisi hyvä alkaa kasvattaa pois. Pitää kysyä Sannan mielipidettä ja näkemystä asiaan. Väri on varmaankin se tuttu ja turvallinen tummanruskea, en ajatellut heittääntyä villiksi ja ottaa mitään shokkiväriä hiuksiin.

Katsotaan millaisen hiustupsun kanssa sitä tullaankaan huomenna pois 😉

Guess what – I have a hairdresser appointment tomorrow!

4 kommenttia

 1. TaRa Ra kirjoitti:

  Katselin näitä malleja ja voihkin täällä ihan itseni kieroon. Leikkautin ja värjäytin omat hiukseni tässä kolmisen viikkoa sitten ja ihailen tuot luumuväristä (kuvassa oikea alakulma) leikkausta. Näyttää hyvältä, ja on vähän saman tyyppinen kuin itselläni nyt tämä uusi leikkausmalli. Toiseksi pidin tuosta kuvan vasemmanpuoleisesta ensimmäisestä melkein eniten. Hyvin naisellisen näköinen, siisti ja kaunis leikkauis. En tiedä miltä hiuksesi näyttävät, mutta profiilikuvaa, kun katselin niin tuli tuo ensimmäinen kuva ensimmäisenä mieleeni, että voisi vaikka sopiakin sulle. Mutta sä varmaan ratkaiset tämän ongelman itsestään.

  Tervetuloa vastavierailulle blogiini nyt, kun itsekin pääsin bubblaren listoille mukaan! 🙂 Vierailen täällä vielä toisenkin kerran katselemassa sun juttujasi! 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Arvaa vaan miten kieroon voihkin itseni etsiessäni näitä malleja – oli entistä ihananpaa mallia toisen perään koko ajan. Täytyy katsoa mihin rahkeet riittää tukan pituuden suhteen, varmasti päädytään erittäin hyvään ratkaisuun. Letti-aihetunnisteen takaa löytyy hiuksista enemmänkin asiaa jos kiinnostaa 🙂 Ja varmasti tulen vastavierailulle!

 3. TaRa Ra kirjoitti:

  Täytyy seikkailla täällä blogissasi ja katsella oikein ajan kanssa. Täytyy painaa oikein mieleeni tämä postaus. seuraavan kerran, kun leikkautan tukkaani niin saa vilauttaa kampaajalleen näitä malleja. Tosin nämä menevät jo melkein rinta rinnan nykyisen mallini kanssa. Meillä meisväki vain protestoi kovin vastaan jos laitan ihan hirmuisen lyhkäsen. Lyhkänen, kun ei oikein sovi muutenkaan meikäläiselle. Olen saanut synnyin lahjaksi niin tuuhean pehkon, että vain yksi kampaaja (luotto kampaajani) selviytyy hiusongelmastani! 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Juu kyllä tuo omakin miesväki tykkäisi jos olisi pidemmät hiukset, mutta asialle ei mahda mitään. Tykkään hiuksistani tällein lyhyinä ja vaikka pidempään ollaankin menossa voin vaikka vannoa vielä joskus leikkaavani lyhyet. Tunnen itseni jo sen verran hyvin. Mullekin on todella paksut hiukset suotu, kulkee tämä paksuhiuksisuus suvussa. Toisaalta rakastan paksuja hiuksia, toisaalta taas inhoan yli kaiken – varsinkin lyhyissä malleissa ne ovat joskus hankalat, täytyy niin paljon ohentaa. Pitkissäki on hankaluuksia siinä, ettei ne paina kasvoja alas liikaa. Kyllä ongelmia ja ihania puolia löytyy, onneksi enemmän on niitä hyviä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *