Hae
Hannamaria

157 – ikuisuusprojekti: akne – 3kk väliaikatiedote

Aikaisemmat akne-postaukset löytyy tunnisteen Hanna-alta, jos olette missanneet mm. lähtötilanteen, haittavaikutukset tai ihoni historian.

Noniin, nyt ollaan virallisesti kuurin puolessa välissä – 3 kuukautta takana ja samanlainen pyrähdys edessä. Hiukan jo odottelen kuurin loppumista, alkaa tämä ihon herkkyys ja kuivuus pikku hiljaa tympiä. Tähän asti on kuitenkin mennyt hyvin pienien alkukankeuksien jälkeen, jolloin kärsin liian suuren annostuksen takia mm. päänsäryistä ja ihon vakavasta kuivumisesta.

Mehiläiseen kävi tie tiistaina 10.6 ja taas olen 84 euroa köyhempi. Käynti oli erittäin pikainen väliaikakatsaus nykytilanteeseen ja sain ohjeet miten toimia tulevaisuudessa. Lekuri käski käydä väli-verikokeissa mieluiten tässä kuussa tai ainakin ennen ensi kuun puoliväliä jotta nähdään onko kaikki siellä puolella OK. Hän myöskin määräsi loppukuurille saman 2 paketin satsin lääkkeitä mikä nyt on.

Kuten kerroin, syön vuorotellen yhden 20mg kapselin ja toisena päivänä kaksi 20mg kapselia. Tätä on jatkettu lääkärille soiton jälkeen nyt noin parin kuukauden verran ja hyvin on mennyt. Hän kuitenkin määräsi että kesän lopussa nostaa annoksen joka päivä kahteen kapseliin, jotta saadaan kaikki tehot kuurista irti ennen sen loppumista ja ettei keho kerkeä tottua lääkkeeseen liikaa, jolloin sen vaikutus saattaisi heikentyä tai lakata kokonaan.

Edistystä ihon kunnossa oli kuulema tapahtunut siltä osin, että suurin osa komedoista ja mustapäistä oli kadonnut. Suurimmat finnit eivät vielä olleet hetkahtaneet minnekään, vaikka pahimmasta vaiheesta ollaan päästy ylitse. Ihon kunnonhan siis kuuluu pahentua ennen kuin se voi parantua tämän lääkkeen kohdalla, joten siitä mitä se tässä välissä oli, on tultu jo jonkin verran eteenpäin. + Tottakai tästä pahentumisesta on jäljellä suuret arvet, jotka punoittavat oikein kunnolla.

Tästä jatketaan vielä seuraavat kolme kuukautta. Ensi kerran palataan aiheeseen kun kerron mitkä tuotteet olen todennut hyväksi herkän ja kuivan ihoni hoitoon ja pohdin mitä keinoja on aknen parantamiseksi vielä kokeilematta.

Onko teillä muilla kuurin syöneillä ollut samanlaista tuskastumista puolessa välissä kuuria?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.