Hae
Hannamaria

158 – projekti: hiukset – nykytila

Taas oli aika käydä hakemassa hiukan freesiyttä hiukseen Kampaamo Lumossa. Väri laitettiin taas uusiksi tyvestä tummalla ja viileällä ruskealla, latvaan laitettiin kuparista sävytettä ja ’etuletin’ latvaa vaalennettiin ja kevennettiin hiukan kesää varten. Sanna käytti tällä kertaa uutta vaalennustekniikkaa latvaan ja tulos oli suhteellisen mukava – ei tarvinnut värjäyslappujen tai folion kanssa pelata ja aineen levittäminen kävi erittäin helposti.

Malli pysyy edelleen suhteellisen samana, eli takaa lyhennettiin sen verran että saatiin se tasan sivujen kanssa, joita tässä kovaa vauhtia kasvatellaan. Takaosaan koitettiin luoda pientä A-linjaisuuden illuusiota eli alaosasta tehtiin hiukan kevyempi kuin päällisestä.

Sanna osasi muotoilla mun tukan todella kivasti – hän käänti suoristusraudalla latvat sisäänpäin jotta ne laskeutuisivat kauniisti jos (ja kun) haluan heittää hiukset sivulle ja vain antaa niiden olla siinä. Vasenta puolta hiukan myöskin kevennettiin mutta se tehtiin niin hienovaraisesti, että saan vielä hiukset kiinni jos on tarvis 🙂 Erittäin onnistunut reissu siis ja kasvatus vaan jatkuu!

2 kommenttia

  1. jenni kirjoitti:

    Hyvältä näyttää, niin väri kuin mallikin! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia! 🙂 Vielä kun opettelee laittamaan hiukset niin kuin kampaaja nämä muotoili niin avot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *