Hae
Hannamaria

160 – luvassa

Tuntuu kuin olisin ollut ikuisuuden blogissa poissa! Hirveästi on postattavaa, mutta etenkään tällä viikolla ei ole aikaa löytnyt olla edes kotona. Saatika sitten kirjoittaa yhtään mitään. Tällä viikolla olen kuitenkin käynyt Helsingissä nopealla varoitusajalla ja huomenna ollaan menossa mökille, jonne läppäri hakeutuu mukaan joten saan hiukan kirjoiteltua ja muokkailtua kuvia 🙂

Nyt kun tulee Juhannus ja monilla on pidennetty viikonloppu, on moni varmasti ulkona ja nauttii olostaan. Saman aion tehdä minä mökillä jos vaan sää sallii. Grillailua, löhöilyä ja olosta nauttimista.

Huomasin tässä että viimeisen kuukauden aikana ei ole salilla tullut vierailtua kertaakaan, lenkillä on käyty muutaman kerran. Tällä hetkellä asia hetkauta pätkän vertaa, mieluummin nautin nyt ja kun uusi lentopallokausi syksyllä alkaa olen valmiina siihen. Juoksua silti aion harjoitella kesän aikana oikein toden teolla. Ostin tuossa juuri ASICS Kayano:t Stadiumista hurjaan alehintaan + käytin aiemmin saamani lahjakortin, joten niitä on alettava kuluttamaan puhki kun säät sallivat.

Blogiin on lähiaikoina tulee luvassa pientä testiä uusien huulituotteiden osalta, samoin kuin pientä arvontaa ja kisaa, sillä hannamaria:n yksivuotissynttärit lähestyvät kovaa vauhtia. Suunnitelmat ovat vielä tähän kesken, mutta ne on nopeasti finaalissa ja pienimuotoinen arvonta voi alkaa. Sen kuitenkin sanon, että nyt kannattaa Bloggerin kautta liittyä lukijaksi, sillä arvonta on auki pääasiallisesti vain heille 😉

Hyvää Jussia kaikille ja aivan varmasti enemmän päivitystä tulee suoraan Instagramiin, jossa mua voi seurata nimimerkin @hannamariaw -takaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.