Hae
Hannamaria

178 – tuotteet: lumene artic aqua

Viimeinkin pääsen astumaan blogin puolella ihanaan kosmetiikan ja ihonhoidon maailmaan, joista olen niin pitkään uhonnut kirjoittavani. Sen suurempia ja ’ammattimaisia’ tuotearvosteluja en lupaa kirjoittavani, vaan pysyn sitkeästi omassa kannassani ja pyrin kertomaan ja arvostelemaan tuotteita omien kokemuksieni kohdalta. Ihan ensiksi aloitetaan Lumenesta. Olen nyt käyttänyt tätä tuotetta n. reilun kuukauden ja olen jokseenkin tyytyväinen ja jokseenkin hiukan ihmeissäni.

Lumenen ja mun tarina ulottuu kauas monien, (liiankin) monien vuosien taa, jolloin aloitin ihoani hoitamaan. Aloitin käyttämällä Lumene Matt-tuotteita rasvoittuvalle iholle, joista siirryin hiukan testaamaan Lumene Natural Code-tuoteperhettä. Kyseiset tuotteet olivat ihollani katastrofi, sillä olen allerginen siitepölylle ja tottakai heidän tuotteissaan oli mm. ratamoa, joka ei sovi itselleni yhtään. Pidin muutaman vuoden taukoa Lumenesta, jonka jälkeen pelastin kasvoni yhtenä talvena heidän SOS-voiteellaan. Tämänkin jälkeen on taukoa ollut suhteellisen paljon, sillä tarvitsin akneeni hiukan tehokkaammat aineet.

Lumene on todellakin onnistunut uudelleenbrändäämään tuotteensa todella hyvin. Pakkaukset ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja klassisen skandinaavisia sisältäen selkeitä linjoja – turha koristeellisuus on jätetty pois. Tälläinen tyyli viehättää omaa silmääni erityisen paljon, sillä perinteiseen suomalaiseen sini-valko-tyyliin on saatu sinisen eri sävyillä ja fontin päivittämisellä uusia ja raikkaita yksityiskohtia. Myöskin heidän muutkin tuotelinjansa ovat kokeneet nätin faceliftin.

Mutta sitten itse tuotteeseen. Kuten pystyy huomaamaan, on jo purnukoiden kuvauksissa erittäin samoja piirteitä. Nämä kaksi tuotetta ovatkin kuin kaksi marjaa, yövoide on vain aavistuksen verran paksumpi. Alkuun en edes huomannut mitään eroa, mutta nyt kokeillessani näitä käteeni uudestaan yhtä aikaa, eron kyllä huomasi vaikka se erittäin pieni olikin.

Tuotteet itsessään ovat todella kosteuttavia ja hyvin imeytyviä. Kumpikaan ei jätä jälkeensä kirvelevää tunnetta lääkekuurin herkäksi tekemällä ihollakaan ja vievät todella hyvin punoituksenkin mennessään. Tuoksukaan ei ole pistävä, vaan sopivan ’raikas’. Kuivia kohtia ei kesän ja näiden tuotteiden kombinaation avulla ole enää juurikaan ollut. En sano etteikö nämä toimisi rasvaisellakin iholla, silloin luultavasti täytyy iltapäivästä meikkiä hiukan korjailla ihon rasvoittuessa. Tosin mulla ainakin se oli ihan sama mitä voidetta käytin, korjailuun meni meikki aina.

Olen positiivisesti yllättynyt Lumenen suhteen, mielelläni ostan ja testaan heidän tuotteitaan tulevaisuudessakin (seuraavana testiin taitaa päätyä vaahtoputsari, nykyinen kun vetelee viimeisiään).  Hinta-laatu-suhde on ainakin näiden tuotteiden osalta kohdallaan – omani ostin Sokkarin kamppiksen aikoihin jolloin nämä oli viisi euroa purkki. Nykyään hintaa taitaa löytyä kympin verra per purkki. Näitä voin rehellisesti suositella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.