Hae
Hannamaria

179 – projekti: hiukset – nykytilanne 8/2014

Aikaisempia hiuspostauksia lukeneet muistavatkin, että kasvatusprojekti on menossa. Suuri harppaus on otettu eteenpäin siitä, kun vielä Helmikuussa hiukset leikattiin lyhyeksi piilokaljun kanssa. Tällä hetkellä kasvatus on siis hyvässä vauhdissa ja vaikka hiukan rupeaa tympäisemään tämä laittamattomuus (näitä ei saa mitenkään järkevästi edes kiinni?!), jatkan sinnikkäästi eteenpäin. Haaveena on edelleenkin pitkä A-linjainen malli ja tätä myöhemmin pitkähköt hiukset.

Suuria muutoksia viime kertaan, eli Kesäkuun puoleen väliin verraten ei ole tullut, mutta pientä edistystä on kuitenkin tapahtunut. Tällä kertaa keskitytäänkin niiden pienten yksityiskohtien tarkasteluun, sillä malli ja idea muuten on sama kuin ennen. Etupuoleltahan saitte kuvan jo tässä postauksessa.

Tälläinen pikkuinen ’huijattu’ A-linjainen leikkaus tehtiin taakse, eli ohennettiin niskasta aivan hiuksen loppupäästä suuresti, jotta saatiin mukaan hieman kerroksia ja sitä A-linjaisuutta. Muuten annettiin pitkien osien olla ja hiusten kasvaa.

Tyveen laitettiin tällä kertaa pieni jippo.Tämä ei näy muuten kuin hiuksia haroessa ja ne kiinni laittaessa, mikä on ainakin mun silmään todella mukava pieni yksityiskohta. Väri sitäpaitsi on kaunis ja hiukan vaaleampi kuin mitä normaalisti, katsotaan miten tässä näkyy tyvikasvu 😉

Muutenkin hiukseen laitettiin hiukan sävytettä, jotta saadaan hienosti erilaisuutta verrattuna siihen normaaliin ruskeaan. Ohikulkijat eivät varmaan huomaa mitään eroa tämän ja entisen välillä, mutta näistä kuvista se jotenkin edes välittyy. Tässä kohdassa arvostan Olympuksen hiukan pinkihköä värimaailmaa.

Pituutta ei tällä kertaa blondattu, vaan siihen laitettiin (jos en nyt aivan väärin muista) hiukan hopean ja vaalean violetin sävyjä taittamaan keltaisuutta. Kaunis siitä joka tapauksessa tuli 🙂

Toisin sanoen – projekti etenee vaikka hermo meinaakin näin kuumilla kesäkeleillä mennä? Miksi oikein joka vuosi kesää kohden alan kasvattamaan hiuksia… Käykö muilla samalla tavalla?

People who have read my previous ’hair posts’ might remember, that I’m still growin my hair out. The project has come along well, but I’m just a bit too impatient for this kind of things. Already – because of the heat – I want to cut off my hair and to back to pixie. But no, this time I’m sticking to my guns.

You already got a small sneak peak of my new hair in this earlier post of this new hairdo, even though there’s only some small details that have changed since the beginning of June. This time I got a bit more color (or shades) to the hair – in the roots we have a kinda burgundy colour and in the longer sections we have a really beautiful violet-toned brown. This time we didn’t bleach the hair anymore – we put some violet-kinda tint in it to cut down the warmness. What do you think – is this a hit or miss to grow out my hair?

5 kommenttia

 1. Michaela Gardemeister kirjoitti:

  Kivan tuntuinen blogi 🙂
  Liityin 🙂
  Mikaela
  http://thelookblock2.blogspot.fi/

 2. marika loimulahti kirjoitti:

  Tosi kiva blogi 🙂 tä hius postus oli tosi mielenkiintoinen 🙂

  Liityin lukiaksi
  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.