Hae
Hannamaria

183 – feel unique

Tiedättekö sen tunteen kun viimeinkin saa jotain kauan ja hartaasti odottamaansa? No, mulla se tunne tuli tiistaina, kun aukasin mun kauan odotetun paketin. Tilasin tuossa vähän aikaa sitten feeluniquelta uuden meikkivoidesiveltimen. Ei sillä, että mun nykyisessä H&M:ltä ostetussa olisi ollut mitään vikaa, saatika mun Sigman siveltimessä. Tämä oli vain sellainen, jonka halusin viimeinkin itselleni. Niin ja kun löysin vielä alennussankari.fi -sivustolta ilmaisen toimituksen feeluniquen tuotteille, en voinu enää hillitä itseäni.

Ostin siis Real Techniques Expert Face Brush -siveltimen feeluniquesta vähän reilun viidentoista euron hintaan ja on kyllä pakko sanoa, että on hintansa väärti. Se sopii hyvin käteen olematta liian suuri (kuten Sigmani meinaa olla..) ja karva on niin tiivistä, mutta pehmeää että tätä voisi hyvinkin kuvitella kalliimmaksikin siveltimeksi. Erittän hyvää (englantilaista ;D) laatua hintaansa nähden.  

Lisäys: Niin ja tällähän pitäisi ainakin onnistua niin voidemaisten, kuin nestemäistenkin meikkivoiteiden levitys todella hyvin. Itse käytän melkeinpä järestään ainoastaan nestemäisiä ja ainakin niillä tämä toimii kuin unelma!

Tämähän siis periaatteessa toimii kuin mikä tahansa meikkivoidesivellin, mutta minulle eritysen tästä tekee se, kuka tämän on tehnyt. Real Techniques -sarjan on nimittäin suunnitellut kaksi Youtuberia, Sam Chapman  ja Nic Chapman. Jollakin saattoi kellot soida päässä sukunimen kohdalla, sillä heidän veljestään Jim Chapmanista kirjoittelin alkuvuodesta pienen jutun.

Chapmanithan aloittivat tekemällä meikkitutoriaaleja Youtubeen ja tätä kautta päätyivät pitämään niin omaa meikkistudiota (onko se peräti ihan koulu?) kuin lanseeraamaan omat siveltimensäkin. Suosittelen todella edes viihdykkeeksi katsomaan heidän tutoriaalejaan, sillä ne ovat kyllä vertaansa vailla. Mikä taito!

Onko teillä Real Techniquesin siveltimiä? Ovatko ne olleet yhtä ihania kuin kuvittelitte?

Finally I got my hands to one of my long-time favourite make up brush brands, Real Techniques. I’ve never owned their brushes before but from what I’ve heard (and seen on Youtube) over the years, they are amazing. Not that there was anything wrong with my Sigma or H&M -brushes, I just felt like I needed a change and especially when I found a code providing free shipping from feelunique, I was sold.

So my choice was the Expert Face Brush, which is a small foundation brush that you can use either for liquid or cream foundation. To me the shape is a bit new, my previous ones have been flat-top-brushes so I’m pretty excited to try this out. But the most important thing to me in these brushes is the fact that they are british-made and designed by two of my favourite Youtubers – Nic and Sam Chapman (known in Youtube as pixiwoo -sisters). 

Both of the are so skillful and so beautiful and I’m so happy for them that they have managed to fullfill their dreams 🙂 I’m really eager to get to know this brush (and all of their brushes!) a bit better so I can give you more thru-out reviews on them. BTW, do you have Real Techniques brushes and if you do, do you like them as much as I do?

10 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Real Techniquesin siveltimet on aivan parhaita ja kestävät käyttöä! Suosittelen myös kokeilemeen Ecotoolsin siveltimiä. Todella pehmeitä ja laadukkaita. Noista kahdesta merkistä on tullu itselle sivellinsuosikkeja! 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ecotoolsin siveltimiä jo omistankin niin 'matka-kabukin' kuin silmäsetinkin muodossa ja olen täysin samaa mieltä – erittäin hyvälaatuisia varsinkin hintaansa nähden! Ja ainakin tämän siveltimen perusteella olen myyty myöskin RT:lle! 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hei Hanna, voiko tuota sivellintä siis käyttää minkälaisten tuotteiden kanssa? Puuterimaisten, voidemaisten, kaikkienko? 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Erittäin hyvä kysymys, johon näköjään vastasin vain Englanninkielisessä tekstissä! Tarkoitus oli siis suomeksikin laittaa, että tätä voi käyttää niin voidemaisten kuin nestemäistenkin tuotteiden levitykseen. Täytyypi se tuonne tekstiin päivitellä, kiitos kysymyksestä ja huomautuksesta!

 5. Helena kirjoitti:

  Mulla on tosi paljon RT:n siveltimiä ja rakastan niitä kaikkia! Mahtava hinta-laatusuhde 🙂 Ostan omani yleensä iHerbistä.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eiköhän tää munkin kokoelma tästä kartu 🙂 Täytyykin sieltä käydä tsiikailemassa, kiitti vinkistä!

 7. Juille kirjoitti:

  Tuo on kyllä loistava sivellin, tykkään mielettömästi sekä nestemäisten että puuterimaisten meikkipohjien kanssa. 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hyvä että tulee positiivista palautetta muualtakin – ei ollut siis hutiostos! 🙂

 9. Johanna kirjoitti:

  Mulla on tää sama ja en tiedä mitään parempaa!! 😀

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hieno juttu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *