Hae
Hannamaria

188 – elokuun kosmetiikkakombo

Tai no jos ihan rehellisiä ollaan niin koko kesän kosmetiikkakombo. En ole koko kesän aikana paljoa käyttänyt muita tuotteita kuin näitä. Tai no Real Techniquesin siveltimen sain käsiini vasta vähän aikaa sitten, mutta sitä ennen käytin H&M:n BB-voidesivellintä. Mutta tässä kuitenkin mun kesän meikkikombo yksinkertaisuudessaan.

Tässäpä tämä, ei mitään niin maata mullistavaa tai yberkalliita tuotteita, vaan erittäin perinteisiä markettimeikkejä suurin osa. Jotkut teistä jo varmaan huomaa, että ripsari puuttuu. No, se johtuupi siitä, että olen koko kesän omistanut ripsipidennykset. Ne on kyllä niin törkeän kätevät, ei tarvitse huolehtia siitä onko liikaa tai liian vähän ripsaria ja onko ripset taas suoristuneet jne. Tiedätte kyllä. Nyt vaan on suuri pohdinta käynnissä, että pitääkö nämä vai antaako kaikkien tippua pois ja alkaa käyttämään taas ripsiväriä…

Nämä on ne mun must-tuotteet, joita ilman en lähde melkeinpä minnekään. Okei, lähikauppaan ehkä. Kuten kerroin, meikkivoidesiveltimenä käytä Real Techniquesin Expert Face Brush -sivellintä. Meikkivoiteeksi (tai oikeastaan BB-voiteeksi) sekoitan kahta voidetta – Lumenen Heleyttävää BB-voidetta (SPF 20) sävyssä Medium, sekä Misshan Perfect Cover BB -voidetta (SPF 42) sävyssä 21 – Light Beige. Lumene on itselleni liian tumma (eikä peitä tarpeeksi), kesälle taas Missha on liian vaalea. Kombo on täydellinen kun sekoitussuhde on fifty-fifty.

Paras markettipeiteaine on aivan ehdottomasti Maybelline Fit Me:n peiteaine. Tätä tarvitsee tooodella vähän ja tuote kestää ikuisuuden. Ja peittää aivan kuin kalliimpikin peiteaine. Itselläni on tällä hetkellä käytössä sävy numero 20. Puuterina käytän tällä hetkellä Fit Me:n puuteria, sävyä en tällä hetkellä muista. Tämä ei mun maata järisytä, mutta on ihan hyvä peruspuuteri. Uusi täytyy kohta ostaa ja olen melko varma että tämä ei päädy pussiini seuraavan kerran.

Korostamiseen käytän Lumenen Touch of Radiance -valokynää. Tämän sain viime kerralla Indiedays Inspiration -tapahtumasta ja olen kyllä tykännyt! Peittokykyä tällä ei ole samalla tavalla kuin Maybellinen vastaavalla, mutta tällä kertaa sitä en ole tarvinnut. Pohjustamiseen käytän erittäin harvoin Maybellinen Dream Smooth Primeria, joka on hoitanut hommansa hyvin. Varjostukseen käytän tuolla vasemmassa yläkulmassa olevaa aurinkopuuteria, joka on nähnyt jo parhaat päivänsä. hyvin toimii silti 🙂 Kiitos Ronjan muistutuksen, saatiin tuotteelle nimikin – sehän on siis Rimmel Match Perfection Bronzer!

Kuten mainitsin, silmiin en käytä ripsaria tällä hetkellä ollenkaan, ja kuten normaalisti kesäisin niin en myöskään minkäänmoista rajausta. Kulmani sudin ja värjään Lumenen erittäin vanhalla Blueberry -kulmakynällä, jonka sävyä kuvittelisin nykyajan sävyistä vastaavan parhaiten numero 2. Harmaanruskea. Omani on poistokorista vuosia sitten ostettu, joten en ole varma onko tätä sävyä enää edes myynnissä.

Tämä kuva näköjään hiukan vääristää, sillä Rimmelin paletin vihreä ei ole noin sininen. Se on pikemminkin kauniin perinteinen vaalean vihreä, jota en kyllä osaa käyttää ollenkaan. Palettihan on Rimmel London Glam’Eyes – Urban Flower, joista tällä hetkellä eniten on käytössä vaalein korostusväri ja ruskea väri luomivaon varjostusta varten.

Aikaa meikin tekemiseen menee päivästä riippuen 5-15 minuuttia. Tällähän huitelen siis menemään ties minne lähikaupasta ravintolaillalliselle (tosin silloin korostus ja silmämeikki on vahvempi tilanteen salliessa). Päivitystä tähän arsenaaliin tulee varmasti tämän syksyn aikana jonkin verran, sillä suunnitelmissa on ostaa ainakin uusi meikkivoide ja varmasti joudun ostamaan vaaleamman peiteaineen.

Löytyykö teiltä samoja tuotteita meikkipussista?

PS. Mun Vallila Moodboardia pystyy näköjään vieläkin äänestämään!

A small update on the stuff I put on my face almost every day. Basically this is what I use, though the primer is something I don’t regularly use. You can find the products behind the links and read more about them from there. I’m pretty sure this combo will change a bit during this fall – at least I need to buy a more covering foundation to replace the two-BB-cream -mixture I’ve been using now. Let me know if you have the same products in your make-up bag, I’m curious!

3 kommenttia

  1. ronja kirjoitti:

    Aurinkopuuteri on Rimmelin Match Perfection! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hei Danke, miksenköhän tajunnu kysyä sulta ennen tän kirjoittamista! ;D

  3. Ronja R kirjoitti:

    Ei se mitään, onneks mä tajusin tulla tänne pilkkua viilaamaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *