Hae
Hannamaria

194 – herkän ihon kuorinta ja kosteutus

Aika jatkaa taas hiukan ihopostausten parissa. Tällä kertaa ei varsinaisesti puhuta aknesta, mutta sivutaan kuitenkin tätäkin aihealuetta. Jos jotakuta kiinnostaa, niin tarinaa mun aknesta ja niitä iki-ihania meikittömiä kuviakin löytyy Hanna ja Ihonhoito -kategorioiden alta. Mutta niin, miten sitten kuorin ja kosteutan ihoni – toisin sanoen miten pidän sen suhteellisen vapaana ylikuivista läiskistä.

Tässäpä nämä yksinkertaisuudessaan. Näillä kahdella tuotteella olen mennyt jo pitkään, joten en ole nähyt tarpeelliseksi kumpaakaan korvata. Nämä siis ovat ne ’perus tuotteet’, välillä tulee kausia jolloin käytän mm. Bio Oilia ja kookosöljyä nassuni hoitoon, mutta näiden pohjalle perustan kaiken.

Freemanin kuorintatuotteet ovat jo vuosia olleet mulla käytössä (varsinkin Apricot Creamy Facial Scrub), joten ne on hyväksi todettu. Tai ainakin tämä nykyään käytössä oleva tuote on helmi. Tämähän on siis Freeman Facial Polishing Mask – Charchoal & Black Sugar. Nimensä mukaan se siis sisältää aktiivihiiltä ja sokeria. Tässä tuotteessa (ja ylipäätään) hiili imee itseensä ylimääräiset öljyt ja liat, kun taas sokeri kuorii hellästi. Tämän ulkonäköä ei kannata pelästyä – tuote itsessään on todella hyvä! 😀

Tätä käytetään kuten mitä tahansa muutakin kuorintaa: Levitetään tuotetta kasvoille ja kaulalle ja annetaan vaikuuttaa sellaiset 5-10 min. Tämän jälkeen hierotaan kuorintaa kasvoihin parisen minuuttia ja lopuksi huuhdellaan pois. Itse käytän tätä n. kerran viikossa, mutta en usko että kovinkaan suurta vahinkoa tapahtuu jos tätä käyttää parikin kertaa.

Kuorinnan jälkeen vuoron saa Clarinsin Hydraquench Cream Mask, joka on nimensä mukaisesti kosteuttava maski. Tuote on suhteellisen paksua ja ’kermaista’, joka kuitenkin on kevyt levittää. Tuoksu ei ole kovin voimakas, mutta erittäin pistävä ja jotenkin… kemikaalinen? Tämä on suunnattu erityisesti kuivalle iholle, joten tämä käy mulle kuin nenä päähän.

Tuote levitetään iholle joko ohuelti tai hieman paksumpana kerroksena, itse tykkään laittaan sellaisen semi-paksun kerroksen ja jättää tuotteen vaikuttamaan yön ylitse. Oikeastihan tämän pitäisi antaa vaikuttaa vain 5-10 minuuttia ja poistaa ylimääräiset kasvoveteen kostutetulla vanulapulla (jonka jälkeen laitetaan vielä yö-/päivävoide), mutta olen siihen yleensä liian laiska.

Tällä kombolla on siis menty jo jonkun aikaa ja saatan hyvinkin ostaa molemmat tuotteet uudestaan niiden loppuessa. Molemmat ovat kyllä olleet sen verran riittoisia ettei näiden loppumisesta ole vielä vähään aikaan pelkoa.

Mitä tuotteita te käytätte ihon kuorintaan & kosteutukseen?
PS. Vielä on klo 21 asti aikaa osallistua Herttasen 30 euron lahjakortin arvontaan!

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Mistä olet ostanut tuon Freemanin kuorinnan?!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuurista ostin 🙂 Ainakaan meidän Jyväskylän Sokkarilla tätä ei tuolloin ostaessa vielä ollut, nyt saattaa olla homma eri – kannattaa tarkastaa!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Olen koettanut silmäillä tuota jo pidemmän aikaa Helsingin Stockmannilta, Sokokselta ja Anttilasta jne, mutta mistään en ole löytänyt :/

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Voi kun harmi! Löysin parikin suomalaista nettikauppaa josta se on helppo tilata jos kyseistä tuotetta ei mistään muualta löydy!

  Sunrise cosmetics: http://www.sunrisecosmetics.fi/tuotteet.html?id=2/131
  Kosmetikka artemis: http://www.kosmetiikkaartemis.com/freeman-hiili-sokeri-kuoriva-kasvonaamio-p-1642.html
  Kärkkäinen:https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/freeman-charcoal-kuorinta—naamio

  Postikulujen kanssa tulee suhteellisen kalliiksi. Kannattaa googlailla, varmasti sitä löytyy jostkain halvemmallakin 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  Suuret kiitokset!! 🙂 Tilaan sen joistain noista linkkaamistasi kaupoista! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eipä mitään 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Itse käytän Dermosilin kuorintavoidetta. Tarkkaa nimeä en muista, mutta on valkoisessa tuubissa. Kuorii todella hyvin ja jättää kasvot myös ihanan kosteutetuiksi. Maksaa reilu vitosen ja on täyttyä rakkautta! <3

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kyseinen tuote on varmaankin ihan Dermosilin Kasvojen Kuorintavoide. Käväisin lukaisemassa tuotteesta hiukan ja se kuulostaa erittäin hyvältä! 🙂 Voisin kokeilla sitä tähän rinnalle, kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *