Hae
Hannamaria

195 – new in from lumene

Viime perjantaina oli kuuden aikoihin Sokoksella Kutsu kauneuteen-viikon osana Lumenen kauneusilta, jossa saatiin tietoa Lumenen uusista tuotteista ja katsottiin kuinka syntyy kevyehkö ja kaunis meikki puhtaasti Lumenen tuotteilla.
 

Tapahtumasta mukaan saatiin -15% kupongit, jotka oli sen illan voimassa ja kun multa kerta ripsari puuttui, niin päädyin ostamaan itselleni Lumene Blueberry Wild Curl-mascaran, joka on pituutta ja kaarevuutta lupaava ripsari. Kuvia omista ripsistäni en nyt tänne laita, sillä ne huonontaisivat tuotteesta saatavaa kuvaa – mun omat ripset on niin hauraat ja lyhyet tällä hetkellä ripsipidennysten takia. Näihin nysiinkin tällä tuotteella sai ihan suhteellisen hyvin niin pituutta kuin volyymiakin, että olin todella positiivisesti yllättynyt!

Lisäksi kun osti tuon illan aikana jonkin Lumenen tuotteen, sai mukaan Bright Now Vitamin C -näytepakkauksia (päivä- ja yövoiteesta) sekä hellävaraisen silmämeikinpoistoaineen. Ainakin tämä silmämeikinpoistoaine menee mun matkapussukkaan, Bright Now -voiteet jäävät testiin tänne kotiin. Ja jos pidemmälle matkalle lähden niin miksei matkapussukkaan eksyisi nämäkin.

Plussana kakun päälle – ja tästä olen ehkä kaikista eniten innoissani – sain Lumenelta testiin kasan tuotteita herkälle iholleni tarkoitettua LAB-tuotteita, joka on Lumenen oma apteekkikosmetiikkalinja. Väliäkö tuolla vaikka sarjan tuotteet periaatteessa ovatkin kosteuttavia anti age-tuotteita (paitsi Age caring-linjan putsari ja kasvovesi), viiden vuoden päästä näitä alkaisin kuitenkin käyttämään. Early bird catches the worm! Kiitos näistä Misme, tulevat todellakin tarpeeseen! Testien jälkeen raportoin teillekin käyttökokemuksistani – odotan jo innolla pääseväni näitä käyttämään 🙂

Käytättekö te selektiivisiä, apteekki- vai markettimerkkejä ihonhoidossa?
PS. Herttasen lahjakortin arvontaan osallistuminen on nyt päättynyt, arvon voittajan tällä viikolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.