Hae
Hannamaria

199 – hiushuolto

Eli toisin sanoen kampaaja… Huomenna on viimeinkin aika taas istahtaa Sannan penkkiin Kampaamo Lumossa, viime kerrasta onkin taas todella kauan aikaa! Härregyyd, onhan siitä ainakin jo reilut puolitoista kuukautta. Tyvikasvusta kyllä huomaa että aikaa on vierähtänyt.

Aikaisempia hiuspostauksia pääsee kurkkailemaan kategorian ’Letti’-alta. Samasta paikkaa löytyy välivaihekuvia tästä kasvatusprojektista, joka on vieläkin meneillään. Hyvin ollaan kyllä edistytty tämän vuoden Helmikuusta, jolloin oikealla puolella päätä oli vielä piilokalju ja vasen oli oikeaa huomattavasti lyhyempi. Kollaasipostausta onkin suunnitteilla uuden mallin julkistamisen jälkeen 🙂

Mutta niitä ideoita. Hirveästi ei varmasti tule muutosta malliin itsessään, mutta värille olisi taas kiva tehdä jotain. Kuten tässä ja tässä postauksessa näkyy, on oikealla puolella vaalennettu latva ja muuten pää on ruskea. Tosin tällä hetkellä tyvessä puskee se burgundinpunainen juurikasvuna ulos, jolla viimeksi värjätessä leikittiin.


1. / 2. / 3. / 4.

1. Aivan mahtavat värit – tummahkoa ruskeaa pohjalla, mutta hienostuneesti raitoja.  En ole varma miten toimii näin lyhyessä tukassa. 2.  Todella ihana, puhdas ruskea! Alaosassa on kevyesti raitaa tuomassa valoa. 3. Aivan täydellisen värinen pohja, tumma kylmä ruskea. Vaaleutta latvoissa, tuollainen voisi olla se mun juttu! 4. Villi kortti – vaihtaa koko pään väriä hiukan lämpöisempään. Tai ainakin tehdä tästä vaaleasta osasta tuon sävyinen, ehkä vähän burgundimpi. Luulen vaan, että kyllästyn tähän aika nopeasti…

Ideoita riittää, mutta hiusten pituus on vielä kysymysmerkki. Toivottavasti Sannalta löytyy hyviä ideoita enemmänkin, häneen voi kyllä aina luottaa. Ja niin luotan teihinkin, joten te kaikki, jotka tunnette mun hiushistorian, niin…

Mitä mun pitäisi tehdä värin suhteen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *