Hae
Hannamaria

217 – #BID2014

Kuten olette varmasti ihan liian monesti blogista saaneet lukea (ja varmasti lisää on tulossa), oli viime lauantaina Indiedaysin Inspiration day ja illalla Blog Awardsit. Päiväohjelmassahan on tullut jo pari kertaa, vuosi sitten (1 & 2) ja viime keväänä, käytyä mutta iltaohjelmaan pääsy oli ensimmäinen kerta. Tämä siksi, että viime vuonna en vielä ollut osa Indiedays Inspirationia vaan pääsin mukaan hiukan kuin sattumalta.

Päivästä sen verran, että tänä vuonna tuntui olevan hiukan huonosti kiinnostavia aiheita mulle ainakin. Oli niin tuttuja kuin uusiakin merkkejä edustettuina, mm. Hobby Hall, De Kuyper, Fresita jne.. Todettiin Koti kolmelle -Annen kanssa että päiväkännit olisi siis ollut helppo vetää ;D Mutta kuten sanoin, tällä kertaa mulle ei ollut oikein mitään – ei kiinnostavia vaatemerkkejä ja ainut hiukankaan kiinnostava ständi löytyi Olympukselta; Mikko Rasila oli opastamassa pisteellään meitä bloggaajia ottamaan parempia ruokakuvia.

Ikävä joutua näin sanomaan, mutta tuntui kuin tapahtuma olisi järkätty hiukan toisella kädellä tehden. Ruokakuvapisteen lisäksi päivän kohokohta oli Lauri Laukkasen pitämä Kuvankäsittely workshop, jossa päästiin katsomaan kun ammattilainen muokkaa mallista hänen omia piirteitään korostaen entistä kauniimman. Sain siitä todella paljon vinkkejä! Jos teitä kiinnostaa, niin käykää ihmeessä kurkkimassa Youtubessa ja kirjoittakaa hakukenttään Tuesdays with Lauri niin löytyypi SLR Loungesta hänen tekemiään videoita.

Mutta se ilta – illastahan tuli aivan mahti. Rohkaistuin ja menin moikkaamaan Blurry Runner-bloggaria / Youtuberia Annia. Siinä samalla hänen seurassaan oli Sanni Sanni Sunny -blogista ja ai että meillä oli _hauskaa_! Menin siis iltaohjelmaan yksin, no avec. Tämänkin takia oli erittäin hyvä että löysin seuraa, olisin varmasti lähtenyt jo puolet aikaisemmin jos en olisi tuttuja saanut! 🙂 Tulihan siellä valokuvaseinälläkin käytyä, katsellaan kehtaako niitä tänne asti laittaa kun kuvat saa! Asusta koitan saada jonkinlaista kuvaa tänne värkättyä mahd. pian, ainakin mun laukku täytyy saada ikuistettua.

Sunnuntaina sitten tulin kimppakyydillä kotiin, kiitos Katjalle kyydistä 🙂 Ilta menikin sitten siivoillessa, pakkaillessa kamoja, pyykkäillessä ja ollessa. Olisi ollut mahtavaa laittaa kynttilät palamaan, mutta ne samperin tulitikut! Olisi pitänyt tajuta lainata pinkkiä sytkäriä… Ensi kerralla sitten!


Olitteko tekin ID:n tapahtumassa viikonloppuna?

Sooooo it was a pretty nice weekend! I had a blast getting to know new people and met some really interesting personalities. Some of you might remember that I was present last spring in this Indiedays Insipiration day – though this time I finally made it also to the evening program, Blog Awards. 

I hate to say this but there was not much for me in the day program. I would have hoped a bit more companies in this – last time there was Lumene, Only, Junarose and many other interesting brands and this time for me there was mainly only Hobby Hall and Olympus. Only one lecture captured my mind this time, which was held by Lauri Laukkanen about editing photographs like a pro. Though I already knew most of this, there was still some interesting tips I could learn from. And oh, there was Mikko Rasila on the Olympus stand showing people how to take better pictures of food –  now I know how to take photos in a restaurant 😉

In the evening I made some new friends – Anni from Blurry Runner / Youtube and Sanni from Sanni Sunny. I had a blast, it’s a good thing I made some friends so I stayed a bit longer than expected. As there was in the day program, the evening was filled with alcohol and cocktail snacks. I was in the day program with Anne from Koti Kolmelle and we agreed that it would have been a easy place (both day and night) to get drunk for FREE! Verdammt.

2 kommenttia

  1. Pia Sundell kirjoitti:

    Olisin ollut mutta slunssa yllätti :/

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Ikävä kuulla! Ensi kerralla sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *