Hae
Hannamaria

220 – when in london…

Nyt se siis koittaa, Lontoon reissu! Paljoa en ole etukäteen suunnitellut, mitä sitä turhia kun voi vaan go with the flow – if you know what I mean 😉 Olen parit postaukset ajastanut tälle viikolle, suurempia en kuitenkaan aio blogiin panostaa vaan aion nauttia todellakin ansaitusta lomasta. Instagram (@hannamariaw) päivittyy aina silloin kun pystyy, jos haluaa ajankohtaista tietoa niin siellä siis seuraamaan! Mutta siis, Lontoossa aion…

… syödä hyvin. Bubiruoka täältä tullaan! Tahdon syödä edes yhden kunnon bubiruoka-aterian ja sainkin todella hyviä vinkkejä niin työtoverilta kuin sponsoritutultakin. Kiitokset molemmille mikäli satutte tämän lukemaan, varmasti tulemme veljeni kanssa ottamaan neuvosta vaarin!

… nähdä Big Benin ja legendaarisen puhelinkopin. Tätä odotan kaikista eniten. Etenkin sitä punaista puhelinkoppia, täytyy pyytää veljeä ottamaan monet kuvat jotta saan mahd. paljon aineistoa mustakin tänne blogiin. Ja tottakai varmaan on sisarusselfie saatava otettua 😉 (kuva)

… käydä Warner Bros.:in studiolla. Kyllä, tunnustaudun kunnon Potter-faniksi. Olin Ronjalle jo kesällä niin kateellinen kun hän pääsi täällä käymään, nyt on onneksi mun vuoro. Ja onneksi on hovikuvaaja mukana, en muuten saisi kuvia itsestäni tuolta reissulta. Tai no, selfie on aina selfie 😉

… shoppailla. Oxford street, Bond street jne. Kyllä vain, en malta odottaa että pääsen esim. Walmartiin, Kikoon, Westfield Shopping Centeriin jne jne. Listaa voi jatkaa vaikka miten pitkälle, täytyy katsoa miten paljoon riittää aika ja varallisuus. Meikkejä ja vaatteita lähden lähinnä shoppaamaan, on ne kuitenkin jonkin verran halvempia kuin täällä. (kuva)

… pyöriä ympyrää ja nauttia lomasta. Tämä on ehkä se kaikkein tärkein. Aion todellakin vain pyöriä ympyrää ja nauttia vääränlaisesta liikenteestä, ihmisistä ja siitä kulttuurista, mikä Lontoossa vallitsee. Tower Bridgen luo on pakko kyllä tien viedä, en anna itselleni anteeksi jos sinne en saa itseäni hilattua. (kuva)

Mutta tosiaan, nyt maanantaina lähdetään ja lauantaina tullaan pois. Voisin kyseisessä kaupungissa viettää aivan varmasti vaikka kuinka ja paljon aikaa, mutta rajansa kaikella – pakko jättää nähtävää ja koettavaa toiseenkin kertaan 😉

Adios, palaillaan!


The day is finally here – I’m going to London today! As for the blog, I’ve made a few posts ready for you to read (and comment!) but if you want to know what’s really going on, follow me on instagram @hannamariaw.

Anyways, when in London I’ll be walking around, chilling, shopping, visiting the Warners Bros. studios, eating pub food (and getting fat) and just enjoy the athmosphere of the city. And of course I have to see at least Big Ben and the famous red booth – if we have the time we might even go and see the Tower Bridge 😉 If you have any tips let me know, I got quite a few from my work colleague and one of my sponsors, but more is less! So until next Sunday, it’s adios!

PS. SORRY I HAD TO DO THIS!

4 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Lontoo on kyllä upea ja tunnelmallinen kaupunki! Kaksi vuotta sitten kävin siellä ja keväällä olisi aikomus lähteä uudelleen, kun serkkuni pääsi sinne opiskelemaan:3 Shoppailua ja kaupunkilomafiilistelyä ♥

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä juuri! Ai että kun siellä olisikin tuttu, ravaisin siellä alvariinsa!

 3. Pia Sundell kirjoitti:

  Pitää itekkin lähtee tonne joku päivä 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Voin todellakin suositella! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.