Hae
Hannamaria

222 – tattoofever

En tiedä (tai no oikeasti tiedän…), mistä tälläinen yht. äkkinen tatskakuume on tullut, mutta jotenkin koko ajan tekee mieli ottaa joko käteen tai jalkaan jonkinlainen pieni nuoli tai graafinen kuvio. Tai sitten kukkia hartiaan. Näistä saa aina haaveilla, mutta mulla on juurikin se vaikeus että en osaa päättää mitä ja mihin. Tatuoinnit on aina kiehtoneet, mutta nyt sekin innostus on nostanut päätään. I wonder why…

(kuva), (kuva), (kuva), (kuva), (kuva), (kuva)

Joka tapauksessa ajattelin tehdä listauksen tällä hetkellä eniten kiehtovista tatuoinneista. Haluan kuitenkin että tatuoinnillani on joku kunnon ajatus takana, joten siksi en kuitenkaan mitään ole vielä hetkeen ottamassa. Jos sitä itse väsäisi jotakin kaunista joku kaunis päivä ja hommaisi sen ihoonsa kiinni. Maybe. Näistä kuitenkin tällä hetkellä jokainen on sellainen, jonka voisin ottaa. Etenkin tuo puu ja ruusu kolmion sisässä, ne on mun lempparit.

Mitä mieltä olette näistä?

Interested in tattoos? Well I am! I have no idea (or I do have a hunch) where all of this is coming from, but don’t worry, I’m not going to take a tattoo any time soon. I want my tattoo to have a meaning or an idea behind it and not having just a pretty picture on my skin. These are just ideas, but maybe some day 🙂

2 kommenttia

  1. sannimantilo kirjoitti:

    Mun mielestä tatuoinnilla ei tartte olla mitään syvällistä perää, että se olisi hieno ja muut arvostaisi sitä enemmän hienon taustan takia. Varsinkin he, joilla on paljon tatuointeja ottaa helpommin "hetken mielijohteesta", koska tavote on saada koko keho täyteen ja yksi pieni muiden seassa ei herätä huomiota. Mä oon sitä mieltä, että jos on valmis ottamaan tatskan on valmis myös toiseen ja sitä kautta sen "merkitys" ehkä häviää, että tatuoidaan jotain ihoon. Ja se, että sitä rupee katumaan, mulla on iso ruusu pohkeessa ja en edes muista sen olemassa oloa ja se on kaunis kuva, joka ei vaan yksinkertasesti haittaa mua pätkääkään! JA vaikka omassa olisi joku tarkotus, en sitä jokaiselle jaksais kuitenkaan erikseen kertoa 🙂 Tatskoja vaan kaikille! :–D

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Juu ei niillä kaikille välttämättä tarttekaan olla, mutta haluaisin että sillä ensimmäisellä on 🙂 Ja en minäkään omani tarkoitusta kaikille erikseen kertoisi, vaan niille jotka kysyy. Se on hienoa jos tatskassa on edes joku ajatus takana, ite ainakin arvostan. Mutta kuten sanottu, kaikessa ei tartte olla ajatusta tai tarinaa takana, mutta hienoa se on. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.