Hae
Hannamaria

227 – makeup of the day

Tämä viikko on ollut aika hiljaista, sillä sain alkuviikosta sairaslomalapun kouraan – lentopallossa meni käsi ja puolivammaisella lastaisella kädellä ei paljoa kuvata tai kirjoitella. Eiköhän tämä kuitenkin tästä. Pääosin aika on mennyt kuitenkin kunnolla lomaillessa, nyt kun kerrankin on siihen syy. Mutta siihen meikkiin… Jo blogissa kerran esiintyneet tuotteet on linkitetty niitä käsittelevään postaukseen.

Base
Foundation – Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation, shade Warm Almond
Powder – Rimmel Clear Complexion Clarifying Powder, shade 021 Transparent
Under eyes – Rimmel Fit Me concealer, shade 20 / Make Up Store Cover All, Blue
Contouring – Benefit Hoola
On top – Urban Decay All Nighter Setting Spray

Eyes, brows, lips
Eyeshadow – Rimmel London Glam Eyes Quad, 016 Urban Flower
Eyeliner – Maybelline Master drama Khol Eyeliner, Black
Upper Lashes – L’oreal Paris False Lash Architect, Black Lacquer
Bottom Lashes – Lumene Wild Curl
Brows – Lumene eyebrowpencil, Shade N. 2
Lips – Tanya Burr lipgloss, Exotic Island

Yleensä en meikkiäni taltioi, mutta tuo Tanya Burrin huulikiilto oli sen verran erikoinen lisä mun peruspäivän komboon joten ajattelin kerrankin taltioida sen ihmeellisyyden, kun mulla on huulimeikkiä! Kyseinen huulikiilto esitellään tarkemmin tulevassa Lontoon ostokset-postauksessa mutta voin sen verran sanoa, että huulipuna-/huulirasvaihminen on vakuuttunut niin koostumuksesta kuin väristäkin.

Mitäs pidätte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.