Hae
Hannamaria

235 – lontoon ostokset part. 2

Tiedättekö mitä tuossa tajusin – mulla on vieläkin Lontoon ostosten toinen osta käsittelemättä ihan kokonaan! Vaikka Lontoon reissusta on jo aikaa – ei kuitenkaan niin paljon että voisi tbt-postausta tehdä – ajattelin jakaa nämä teidän kanssa. Ja jäähän nämä itsellekin näin paljon helpommin muistiin 🙂 Ensimmäisen osan pääsee lukemaan tästä.

Superdrugissa piipahtaessa tuli meikkien lisäksi tutkailtua kosmetiikkahyllyä ja kun en kerta yhtään osannut arvoida kuinka paljon laukkuun uskalsi lisäkiloja ottaa, päädyin nappaamaan mukaan vain pari kasvonaamiota. Tuota vihreässä pussissa olevaa Tea Tree-naamiota olenkin jo kerran testannut ja tykkäsin todella! Nassu oli kuin uusi sen ja kosteuttavan naamion jälkeen 🙂

Ai että, uusi lisä mun Escada-hajuvesiin! Ennestään omistan jo Ocean Loungen, mutta Taj Sunset on ollut aina mun lemppari. Harmi että tämä oli sinänsä kausituoksu, joten tätä ei meinaa Suomesta ainakaan saada. Ja tämähän kuluu aika vauhdilla… Vielä kun saisi ainakin Cherry in the Airin kokoelmiin niin ai että 😉

Korujen osalta menin Primarkissa aivan sekaisin – en ollut tottunut siihen että korut maksavat noin vähän niin päädyin ostamaan kunnon setin sormuksia, _muutamat_ korvikset ja yhden kaulakorun. Nyt harmittaa etten ostanut kaulakoruja lisää, niitäkin oli vaikka minkälaisia tarjolla!

Laukutkin ostin Primarkista ja varsinkin tuo pikkulaukku (ylempi) on ollut todella kovassa käytössä. Nämä taisi yhteensä maksaa sellaiset reilut kymmenen puntaa, joten todellakaan ei rahan haaskauksesta voi puhua. Kerrankin jotakin erilaista ja samalla ei tarttenut maksaa itseään kipeäksi 😉

Näiden lisäksi ostin myöskin Maleficent-DVD:n, mustan perus paidan Primarkista ja sinisen jakun Dorothy Perkinsiltä. Jakusta ja paidasta en saanut valoisan aikaan otettua kuvaa, joten jätin ne suosiolla toiseen hetkeen. Ylipäätään olin erittäin tyytyväinen mun Lontoon ostoksiin, rahaa ei mennyt lähellekään niin paljon kuin olisi voinut kuvitella ja varastoa niin meikeissä kuin asusteissakin riittää pitkäksi aikaa 🙂

Löytyykö näistä teidän lemppareita?

2 kommenttia

  1. ellanoora kirjoitti:

    Ihania ostoksia! Escadan hajuvesi, kaulakoru ja moelmmat laukut on todella paljon mieleeni ♥

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Samaa mieltä! Listasit just mun kaikki lempparit kanssa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.