Hae
Hannamaria

236 – kampaajalle mars

Tänään ois taas aika istua Sannan tuoliin Kampaamo Lumossa, ai että sitä onkin odotettu! Viime kerrasta tosiaan on aikaa ja tällä hetkellä hiusten kohtalo on hiukan auki. Tai no värin kohtalo. Malli pysyy samana, hiukan vain siistitään ja muuten annetaan kasvaa.


(kuva), (kuva), (kuva), (kuva), (kuva)

Ajatukset on sinkoilleet niin tumman kuin hiukan vaaleammankin kuontalon välillä. Toisaalta tekisi mieli värjätä tuollainen ylläolevan tyyppinen hiukan tummanruskea kuontalo ja ottaa etuhiuksiin ehkä pari raitaa. Tässä olisi turvallinen ja tuttu olo, mutta kyllästynkö liian nopeasti?

Toisaalta voisi koittaa päästä taas kohti sitä omaa vaaleata sävyä, josta näkyy maistiaisia tässä postauksessa. Se on ehkä hiukan liian pitkä tie tälle hetkelle, katsellaan sitten kun hiukset on hiukan pidemmät 🙂 Toisaalta Nallelta tuli kommenttia, että ne Syyskuussa vallinneet värit, eli tuollaista tummanpunertavaa ruskeaa mikä tässä keskellä näkyy, olis aika jees. Myöskin tuollaisen tummemman pohjan + parin kirkkaan raidan kannalla oltiin vahvasti.

Katsellaan millaisen kuontalon kanssa tulen takaisin, hyvä siitä varmasti tulee kun Sannan huomaan pääsen 🙂

Mitä te suosittelisitte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.