Hae
Hannamaria

239 – projekti: hiukset – kasvatusprosessi jatkuu

Viime maanantaina tosissaan tuskailin hiukan uuden hiusvärini suhteen. Mallihan pysyi samana minä se on pidetty ja annettu kasvaa Syyskuusta asti, eli hiukan a-linjaisena polkkana. Nyt hiukset tosin ovat jo tuntuvasti pidemmät ja ne luokitellaan jo puolipitkiksi, ehkä hiukan lyhyemmänpuoleiseksi mutta kuitenkin. Värin kanssa päästiin nopeasti jälleen yhteisymmärrykseen ja olen siihen todella tyytyväinen. Tällä kertaa unohdin pyytää tiedot käytetyistä väreistä mukaan, mutta ehkä selviätte pelkillä mun kuvauksella.

Kuten näkyy, malli on hiukan a-linjainen ja jo suhteellisen pitkä. Tykkään tästä mallista tosi paljon ja olen aika varma, että kuten olen pitkät hiukset kerran saanut niin palaan tähän. On se hullua miten maku muuttuu – alkuvuodesta tykkäsin pixie cutista ja nyt en pystyisi oikein kuvitella itselleni lyhyitä hiuksia.

(Ihmeellisesti muuten muuttaa Blogger taas nuo värit ihan päin härän p*rsettä…) Juureen laitettiin hiukan luumuhtava violetti, joka liukuu kauniisti punahkoon ruskeaan latvaa kohden. Mullehan laitettiin luumua aiemminkin syksyllä juureen ja tykkäsin siitä silloinkin joten en epäröinyt yhtään tämän kerran kohdalla.

Pituuksiin ja latvaan laitettiin tosissaan hiukan punaruskuskeaa sävyä tuomaan sitä punaisuutta jota kaipasin. Tällä kertaa ei blondattu hiusta ollenkaan ennen väriä. Ensi kerralle suunnitelmissa tosin on pienoinen blondaus ja siihen päälle vielä enemmän punaista mikäli mulla vaan kantti kestää 🙂

Tykkään kyllä todella! Ja värit koitin pistää niin totuudenmukaisesti kuin pystyin, hiukan kuitenkin valaistus aina vaikuttaa (tässä hiukset näyttää ihan ruskeilta!). Mutta todella kivan väriset nämä ovat ihan missä valossa tahansa. Taas on ilo kasvatella ja odotella oikeasti pitkiä hiuksia. Sain muuten Sannalta mukaani pienen joululahjan, kiitokset hänelle siitä! 🙂

Mitäs pidätte?

2 kommenttia

  1. Susanna Taanila kirjoitti:

    Sopii sulle todella hyvin toi malli ja väri 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.