Hae
Hannamaria

242 – helpot juhlakynnet uuteen vuoteen

Sain testattavakseni Lumenelta tämän vuoden Party Collectionista uusimmat kuusi Gel Effect-kynsilakkasävyä ja ajattelinkin tekaista pienen esimerkin siitä, miten näistä lakoista saa kivan, helpon ja nopean lakan Uuden Vuoden juhliin näihin mun erittäin nysiin ja heikkoihin talvikynsiin.

(kuva)

Sävyjähän on kuusi; yksi kimaltava, glitter-henkinen (nimensä mukaisesti) hiekkaefektin jättävä hopealakka (sävy 38 Hopeahiekkaa) ja viisi kauniin ja tasaisen satiinipinnan jättävää lakkaa (sävy 37 Tähtiyöt, 39 Kimallus Hiekassa, 40 Tulen hehkua, 41 Kultaa taivaalla ja 42 Tähtien sykkeessä).

Omassa lakassani käytin pohjalla yhden kerroksen sävyä 37 Tähtiyöt, joka on erittäin kaunis, tumma violetti. Päälle laitoin yhdellä vinolla vedolla kerroksen ’hiekkalakkaa’, eli sävyä 38 Hopeahiekka. Lopputuloksesta tuli mielestäni sopivan hillitty niin päivään, kuin iltaankin ja etenkin violetin ja hopean yhdistelmä toimii ainakin mulla aina. Päälle tottakai päällyslakka.

Lakat muutenkin ovat erittäin peittäviä (yksi kerros mulle riittää täyteen peittoon tätä SATIN-finishiä) ja ne pysyvät suhteellisen hyvin. Yleensä  mulla lakka lohkeilee jo parissa päivässä niin pahasti että se on pakko laittaa kiertoon, nämä pysyvät 4-7 päivää hyvänä päällyslakan kanssa. Toisinaan en halua laittaa päällyslakkaa ollenkaan, sillä tahdon säilyttää näiden satiinimaisuuden ja silloin kestävyys on sitä neljän päivän luokkaa mun kynsillä. Kiitoksia taas Lumenelle, näillä on hyvä aloittaa uusi vuosi! 🙂

Miten te vietätte Uutta Vuotta?

6 kommenttia

 1. Viivi Vilja kirjoitti:

  Ihania sävyjä, täytyy varmaan itselle hankkia joku noista lakoista:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen ehdottomasti, jokainen iski ainakin meikäläiseen! 🙂

 3. Nena Sofia kirjoitti:

  Kivat lakkaukset! 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Etenkin tuo väriyhdistelmä on mun mieleen!

 5. Jonna H. kirjoitti:

  Hopeahiekkaa on niin kertakaikkisen upea. <3

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niin samaa mieltä – tämänkin kanssa käy varmaan niin, että päädyn käyttämään sitä aivan liikaa ja kyllästyn. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *