Hae
Hannamaria

249 – BeautyBlender + helppo meikkipohja

Olen nyt muutamaan kertaan testannut viimeinkin Suomeen rantautunutta Beauty Blenderiä. Olen Beauty Blender-meikkisieniin tutustunut jo aikaisemmin Youtuben ihmeellisessä maailmassa ulkomaalaisten meikkigurujen saattelemana ja ihastuin tuotteeseen ja sen ideaan jo tuolloin. Oman pinkin blenderini, miniblenderid ja Solid soapin sain maahantuojalta testiin ennen joulua ja ajattelinkin tehdä pienen meikkivoidetuton tässä sivussa.

Beauty Blenderistähän erikoisen tekee sen muoto ja käyttötyyli – blenderillä pystyy kattamaan niin isoja kuin pieniäkin alueita ja ainakaan itselleni se ei jättänyt minkäänlaisia rantuja tai rajoja. Se ei myöskään ime ainetta itseensä niinkuin normaalit meikkisienet.

Tässä ompi lähtötilanne, aknen jäljiltä arpinen nassu. Meikkivoiteena käytin Lontoosta ostamaani Bourjoisin Healthy Mixiä, joka ei ehkä tälle iholle ole se ihanteellisin peittävyyden kannalta mutta peittävyyden ja keveyden suhde on mulle arkikäyttöön erittäin OK. Ennen Beauty Blenderin  käyttöä täytyy se käydä huuhtelemassa ja puristella kosteaksi. Itse käytin tämän vielä kevyesti pyyhkeen sisässä jotta kaikki ylimääräinen vesi jäisi pyyhkeeseen.

Pumppaan käteen noin kahden herneen kokoisen annoksen (eli n. yksi pumppaus) meikkivoidetta ja jaan sen naamalleni kuvan osoittamalla tavalla. Poskiin jätän tarkoituksella hiukan vähemmän, sillä niitä kohtia kerrostan. Aloitan levittämään meikkivoidetta sienen paksummalla päällä otsasta, jonka jälkeen siirryn nenään (tästä pisteestä levitän kevyesti meikkivoidetta silmien ympäristöön), leukaan ja viimeiseksi poskiin.

Muista häivyttää meikkivoide kunnolla etenkin leuan ja korvien kohdalta – kukaan ei halua nähdä niitä oranssin meikkivoiteen ja pinkin ihon rajoja joita ikävä kyllä vieläkin kaupungilla kävelee vastaan. Siksi häivyttäminen etenkin leukaperissä on todella tärkeää jos meikkivoide sattuu olemaan vähänkään erisävyinen kuin ihosi.

Ensimmäisen kerroksen jälkeen poskien arvet näkyvät vielä suhteellisen selvästi, joten levitän taas yhden pumppauksen per poski meikkivoidetta. BeautyBlenderissä on se hyvää, että tämän kanssa voi melkein mitä tahansa meikkivoidetta kerrostaa ja se ei näytä kakulta ollenkaan. Tosin samalla ei saa niin peittävää lopputulosta kuin mitä esim. tiheällä meikkivoidesiveltimellä saa, mutta valitsen ennemmin keveyden kuin kakkunassun. Arvettomille kasvoille tällä saa erittäin kuulaan meikin suhteellisen helpolla työllä ja vähällä meikkivoideannoksella.

Kun suurin osa nassusta on kunnossa, on aika kajota silmänympärysalueeseen. Tässä vaiheessa käännän Beauty Blenderin ympäri ja käytän sen terävää päätä. Slmänympäryksieni peittoon käytän FitMe -peiteainetta sekä Make Up Store Cover All Blue:ta. Ensin pieni sipaisu FitMe:tä alle levittyvyyden kannalta ja päälle sormella pehmennettyä MUS Cover All:ia. Levittäminen oli erittäin helppoa BB:n kanssa, kostutetun sienen kanssa niinkin paksu peiteaine kuin MUS levittyi todella hyvin.

Yllä näkyypi valmis pohja puuterin, Urban Decayn All Nighter -suihkeen ja varjostusten jälkeen. Valokynä oli harmikseni loppu, pitänee vierailla taas Sokkarilla. Pohjasta tuli erittäin kevyt ja tuntui kuin naamalla ei olisi ollut meikkiä paljon ollenkaan. Loppu meikistä tulee myöhemmin, oli kerrankin aikaa meikata joten tein ihan kunnollisen silmämeikin 😉

Olen todella tyytyväinen BeautyBlenderiin ja siihen, miten se tuotteen levittää. Ainut syy minkä takia en sitä päivittäin käytä vaan pidän sitä enemmänkin mukana ’erikoistilaisuuksia’ varten on se, että se pitää putsata joka ikinen kerta käytön jälkeen. Ei kuulosta vaivalloiselta, mutta kokeilepa unenpöppörössä töihin lähtiessä löytää järki ja aika siihen – voin sanoa ettei hirveästi kiinnosta.

Putsaaminen itsessään käy kuitenkin suhteellisen helposti ja nopeasti kunhan sen vaan saa aikaiseksi. Mulla oli käytössä BeautyBlenderille varsin kehitetty BeautyClenser Solid -saippua, jolla puhdistin myös perinteiset siveltimeni. Saippua on todella hellävarainen, siisti ja helppo käyttää (suosittelen kädenlämpöisen veden kanssa) ja todella nopeasti kuivuva, jonka takia se ei sotkekaan paikkoja. Pikakuivaus pyyhkeeseen ja sieni kuivumaan tasaiselle alustalle.

Näitä saa suomalaisista nettikaupoista ainakin Cocopandalta, ihan kivijalkakaupoista ja Sokkarilla olen näitä nähnyt 19.90€ hintaan. Värejä on tämän perinteisen pinkin lisäksi musta sekä valkoinen. Suosittelen myöskin tykkäämään BeautyBlenderin suomenkielisestä Facesivusta ja seuraamaan heitä Instagramissa @beautyblenderfinland!

 
Oletteko te testanneet BeautyBlenderiä?

Tuotteet saatu testiin blogin kautta / Postaus sisältää mainoslinkkejä.

10 kommenttia

 1. Ronja R kirjoitti:

  FYI: Beauty Blenderit on hieman erilaisia koostumukseltaan värin perusteella, se ei siis oo pelkkä esteettinen seikka! Valkoinen sopii parhaiten herkälle iholle sekä ihonhoitotuotteiden levittämiseen kun musta taas sopii paksummille, vaativille tai väriltään tummille meikkivoiteille 🙂

 2. Ida kirjoitti:

  Oon ollut todella epäluuloinen tämän suhteen, mutta kai se on nyt tilattava testaukseen :D. Oon käyttänyt monia vuosia sivellintä ja kaikki sienentapaiset tuo vaan mieleen ne teiniajan kamalat meikkisienet, haha.

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Tosi kauniin pohjan tekee tuo BB, kunpa saisi aikaiseksi ottaa omankin Diorin BB:n käyttöön, mutta unohdan aina kiireessä. 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tuo oli mullekin ihan uus juttu! Pitää paneutuakin tähän hiukan enemmän 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Juu tämä on tosissaan ihan eri sarjaa kun ne kaupan halppissienet jotka todellakin vie takaisin sinne teinivuosiin.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Nimenomaan se kiire rajoittaa mullakin tämän käyttöä. Tämä kun pitää pestä joka kerran jälkeen ennen seuraavaa käyttökertaa ja arkena ei vain yksinkertaisesti riitä aika ja jaksaminen!

 7. Viivi Vilja kirjoitti:

  En oo kokeillut, muttä täytyis kyllä hommata varmaan tuommoinen:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

 8. Maiju S kirjoitti:

  Osaatko sanoa miten tämä eroaa Duroyn sienestä? Mulla on ollut se jo melko kauan ja olen tykännyt älyttömästi. Onkohan tässä jotakin erilaista…

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen todella 🙂

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tieteellisiä faktoja en osaa luetella (mm. Eri materiaalien vaikutuksesta jne…), mutta päällisin puolin tämä on paljon hygieenisempi (pesu täytyy tehdä joka käyttökerran jälkeen jolloin se ei ime meikkivoidetta ja bakteereja itseensä), kimmoisempi (helpompi saada tuotteet levittymään), mallinsa ansiosta se ei jätä rantuja (pyöreät kohdat levittävät tuotteen tasaisesti toisin kuin normaalit, yleensä neliskanttiset tai kolmiot 'teräväreunaiset' sienet) ja tämä kestää. Normaaleja sieniä pitää olla ostamassa lisää jos haluaa pitää hygieenisyydestä huolta mutta tämä kun on pestävä sieni, kestää se kauemmin. Tässä muutama esimerkki, jos jollakulla tulee mieleen vielä enemmän asioita niin pistäkää jakoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.