Hae
Hannamaria

257 – Hurraw x 5

Viisi kertaa hurraahuuto Hurraw-huulirasvoille! Nämä voitti mut kyllä jo puolelleen aivan tuoksuvalikoimansa puolesta ja olisin mielelläni ottanut kaikki 22 eri vaihtoehtoa huuliani hipelemään. Maahantuojalta sain kuitenkin viisi valitsemaani kappaletta kyseisiä raakoja ja täysin vegaanisia luomuhuulirasvoja ja rakastuin yhtä palavasti kuin moni muukin bloggari.
 

Itse valitsin testiin mintun, lakritsin, kookoksen, greipin sekä moon balmin. Jokainen Hurraw -huulirasva on pohjimmiltaan tehty manteli-, avokado-, oliivi-, jojoba-, risiini-, ja seesamiöljystä sekä kaakaovoista. Mitään näistä ei ole testattu eläimillä ja yksikään huulirasva ei sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia värejä ja makuja. Lisäksi kierrätystä arvostavat ovat varmasti kuullessaan että itse tuubit on valmistettu väh. 50% kierrätetystä materiaalista!

Näiden koostumus on ihan jotain ihmeellistä – ei yhtään rasvaista toisin kuin nykyinen Eucerin Acute Lip Balm, ei sula tai ole pelkoa yliannostelusta mitä Acon huulivoiteen kanssa saa koko ajan pelätä, ne jopa levittyvät tasaisemmin ja helpommin huulille kuin Baby Lipsit! Ja purkit ovat sen verran hyvin tehtyjä, ettei itse tuotteen sulamisesta taskun pohjalla ole mitään pelkoa 😉

Näitä nyt hetken testailtuani en vieläkään osaa nimetä lemppariani. Yökäyttöön se on ehdottomasti moon balm jo ihan tuoksunsa ja koostumuksensa takia, jos haluan enemmän kiiltoa niin käännyn greipin puoleen ja jos haluan raikkautta valitsen mintun, kun tekee mieli makeaa huulille päätyy lakritsi… Jokaiselle on siis oma aikansa ja paikkansa.

Ehdottomasti näiden viiden Hurraw-huulivoiteen lisäksi on ainakin tuo chai spice, kahvi ja kirsikka (joka on näistä kanelin lisäksi ainut hiukan sävyä sisältävä voide) käytävä lunastamassa kotiin. Aurinkosuojafanaatikoille tarjolla on kamomillaa, mandariinia ja pienen tujauksen vaniljaa sisältävä Sun Balm, jossa on suojakerroin 15 – erittäin oiva kesäkeleille.

Näitähän saa tätä nykyä kivijalkamyymälöistä Sokkareilta, Emotioneista, Life-myymälöistä sekä Ruohonjuurista. Näiden hinnat vaihtelevat hiukan auki viidestä eurosta kuuteen euroon kipale. Hurraw-brändillä on myöskin suomenkielinen Instagram ja Facebook.

Mitkä on teidän lempparit!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia

 1. Tia Mäkinen kirjoitti:

  Ihanan oloisia tuotteita, pitää testata 🙂 onneksi löysin blogisi arvonnan kautta, tää on todella ihana<3

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen todella! Ja paljon kiitoksia, on aina mukava kuulla että blogista saa joku jotakin irti 🙂

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Hurraw!t on kyllä ihania. Oma suosikki on herkullinen vanilja.

 4. T.L kirjoitti:

  Sun balm,kookos ja moon balm on minun suosikkejani.

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Uuu se vailja voisi olla täydellinen! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Moon balm nousi kyllä mun suosikkiyöhuulirasvaksi heti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *