Hae
Hannamaria

260 – Hiusinspiraatiota kampaajakäynnille

Tätä kampaajakäyntiä on odotettu suurella innolla – siitä on melkein kaksi kuukautta kun viimeksi pääsin istumaan Lumon tuoliin ja Sannan käsittelyyn. Juurikasvua on sen verran ja väri on sen verran haalistunut että pitkän välin kyllä huomaa. Nyt on hyvä kuitenkin juuri ennen 21-vuotiaaksi siirtymistä freesata itsensä ja inspiraatiota keräsinkin taas Pinterestin syövereistä.

(kuva), (kuva), (kuva), (kuva)

Pikkuhiljaa olen lämmennyt ajatukselle punaisista hiuksista. Silti en liian kirkkaaksi halua mennä, vaan pysytellä hiukan täällä tummemmalla puolella. Esimerkiksi tuo vasen yläkulma saattaisi olla jo hiukan liian kirkas, mutta muuten näistä jokainen on sellainen jonka voisin itselleni kuvitella. Mieheke on ihan ehdottomasti tämän kannalla, siitä olen varma.

(kuva), (kuva), (kuva)

Silti musta tuntuu, että tälläinen hiukan luumuisempi ja violetimpi saattaisi sopia mulle paremmin. Käytän suurimmaksi osaksi violetteja, mustia, harmaita tai sinisiä vaatteita ja punaisten hiusten kanssa niistä saattaisi omassa mielessäni tulla ongelma tai vähintään Amerikka-vibat. Etenkin tämä alin vasen ja oikea näistä on suuresti mun mieleen.

Mitä te sanotte?

4 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Ei luumua! Mieluummin tuo punaisempi versio! 🙂 Tai no ainakin mun mielestä kävis paremmin 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Punaisen suuntaan tässä ollaan vahvasti kallistumassa 😉

 3. Cybellina kirjoitti:

  Tuo punainen ehdottomasti! Aivan upee!! Haluaa myös!! 😀

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Katotaan millaisena nousen penkistä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.