Hae
Hannamaria

264 – Clarins Instant Light Lip Balm Perfector

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Lukaisin Clarinsin tämän kevään uutushuulituotteista jo hiukan mm. Glit&Glam-blogista ja olinkin erittäin innoissani kun blogin kautta minulle lähetettiin testiin kolme kappaletta näitä Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -tuotteita. Tuotehan ei ole pelkkä huulivoide eikä pelkkä huulikiilto, vaan näiden yhdistelmä jonka on tarkoitus antaa huulikiillon kiilto ja kosteuttaa samalla tavalla kuin huulivoide.

Huulilla nämä tuntuvat erittäin pehmeiltä, pysyvät hyvänä suhteellisen pitkään ja antavat todella mukavasti väriä. Arkikäyttöön lemppariksi valikoitui ehdottomasti 02 Coral, hiukan jos haluaa huulille väriä enemmän mm. leffa/rafla-treffeille niin huulille sujahtaa 05 Red. Toki näitäkin joutuu päivän mittaan lisäämään, mutta missään vaiheessa ei tule sellainen tunne että tuote olisi kuivattanut huulia tai lähtenyt leviämään rajojen ylitse.

01 Rose

02 Coral

05 Red

Myönnetään että alkuun näistä tuli mieleen hiukan kalliimpi versio Revlon Lip Buttereista (vieläkö joku muistaa muutamanvuoden takaisin hypetyksen niistä?!), mutta kyllä nämä ovat ihan oma tuotteensa.

Hintaahan näillä Instant Light Lip Balm Perfector -tuotteilla on n. 20€ riippuen ostopaikasta. Nämä tulevat löytymään kevään mittaan ainakin Sokoksilta, Stockmanneilta, Stockmann.fi & eleven.fi -verkkokaupasta sekä KICKS.fi:stä.

Clarinsilla on tänä keväänä muutenkin tosi kivat kevätkokoelmat, antaisin melkein mitä vaan mm. tämän Garden Escape -luomiväripaletin sävyistä ja Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljystä!

Iskeekö huulivoiteen ja -kiillon yhdistelmät teihin?

3 kommenttia

  1. Jonna H. kirjoitti:

    Musta nää on tosi kivoja. 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Samaa mieltä! 🙂

  3. Anonymous kirjoitti:

    70v. Aleaiactaest5(at)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *