Hae
Hannamaria

268 – Hiukset: red bob

Jokunen hetki sitten etsin inspiraatiota kampaajakäynnille ja niin miehekkeen kuin teidänkin innoittamana otin askeleen kohti punatukkaisuutta. Instagram-seuraajani (@hannamariaw) ovatkin jo nähneet pienen vilauksen kuontalon tämänhetkisestä sävymaailmasta. Kampaajakäynnin jälkeen hiukset näyttivät tältä:

Tänään otin vielä pikaiset lisäkuvat ennen lähtöä kaupungille tyttöjä tapaamaan. Näissä kuvissa tukka näyttää jotenkin hassun punaiselta… Se ei ole kirkas muttei tummakaan. Olen huomannut nyt tässä viikon ollessa punatukkainen, että tukan sävy vaihtelee todella paljon siitä, millainen valaistus on. Ei siinä, on kiva kun hiukset tuntuu vaihtavan väriä koko ajan!

Malli pidettiin edelleen samana, takaa ohennettiin ja huonot latvat otettiin pois.Tässä kun kasvatellaan niin hirveästi ei malliin tässä vaiheessa tule muutoksia, hiusten ollessa pidemmät aletaan varmasti ottamaan hiukan kerrostuksia kehiin. Vielä ei kuitenkaan ollut se hetki.

Ens kerralla mennään vielä punaisemmaks sanon minä! 🙂 Punatukkaisena kaipaisinkin nyt teidän vinkkejä hyviin tuotteisiin, jolla pidän tän punaisen oikeasti punaisena. Kirjoitan varmasti punaisen väriin hoidosta vielä erikseen postauksia, mutta ensin haluan kuullat jos teillä on jotakin vinkkejä 😉


Nyt vinkkejä kehiin!

Ps. Sanat ei riitä kuvaamaan sitä yllätystä minkä eilen koin. hannamarian Facebookissa kerkesin tätä jo ihmetellä; yksittäisiä kävijöitä kerkesi tulemaan päivässä viikon kävijämäärän verran ja Muumitalo-mukien arvontaan osallistui eilisen aikaa yli 100 ihmistä! Syy selvisi vierailemalla Indiedaysin sivuilla – mun eilinen helppo paellaohje oli päätynyt Indiedays Inspirationin Top Pickseihin! Ette arvaa miten innoissani olin! Haluankin kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita sekä Facesivusta tykänneitä, olette ihania!

2 kommenttia

  1. Jonna H. kirjoitti:

    Tosi nätti väri!

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia! Tässä vaan on haasteita saada se pysymään punaisena, nytkin joudun pesemään hiukset kahtena päivänä peräjälkeen ja ne huutavat jo kipeästi mm. color maskia jne kirkastusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.