Hae
Hannamaria

276 – L’Occitanen yberkuorinta

Nyt on kyllä sellainen übertuote käsissä että oksat pois! Kyseessähän on L’Occitanen Ulta Rich Face Scrub, jonka veroista kuorintaa en ole koskaan tavannut. Tämä sekä kuorii että kosteuttaa erittäin tehokkaasti tuoksuen ja tuntuen samalla aivan taivaalliselta!

Heille, joille L’Occitane on vieras merkki, niin pieni tietopaketti: L’Occitanen on perustanut Olivier Baussan jo vuonna 1976 Ranskassa. Ensimmäinen liike sekä postimyynti avattiin Volxin kaupungissa vuonna 1980 ja nykyään tehdastuotanto on Manosquessa, Ranskassa. Myymälöitä on tätä nykyä jo yli 60 maassa, meiltä ainakin Helsingistä löytyy yksi. Tuotevalikoimaa on kylpytuotteista ihonhoidon kautta tuoksuihin ja hintataso hivelee normia selektiivistä tasoa.

(Tuotetta tarvitsee kertakuorinnalle puolet tuosta määrästä, se oli lähinnä demonstraatiota varten! :D)

Tuote itsessään on todella pehmeä, mutta pitää sisällään hellästi kuorivia osia, toiselta nimeltään jauhettuja pähkinänkuoria. Kosteuttajana tässä toimii Shea-voi (10%) ja kastanjauute. Kuten taisin jo mainita, tuoksu on aivan huumaava ja Ulta Rich Face Scrub levittyy todella helposti, ei aiheuta kihelmöintiä iholla eikä ainakaan mun herkällä iholla allergisoi. Voinkin suositella tätä todella lämpimästi herkkäihoisille ja heille, jotka kaipaavat etenkin talvisin kunnon kosteutusta.

Itse annoin kuorinnan muhia hiukan (annoin sen olla kasvoilla n. 3-5min) ennen hellävaraista poishuuhtelua. Parhaiten olen todennut tämän tehoavan kun kastelee sormensa ja alkaa kevyesti hieroa kuorintaa pois. Näin ylimääräiset ihosolut lähtevät karkuun ja kunnon loppuhuuhtelun jälkeen jäljelle jää erittäin kosteutettu ja pehmoinen nassu. Tätä kuorintaa käytän n. kerran viikossa.

Tämän käytön jälkeen ei kiristä eikä ketuta. Ja pieni söpö pähkinän ja kerman tuoksu jää vielä hetkeksi leijumaan ilmaan (ja kasvoille!) poispesun jälkeen. Rakastan!

Hintaa tällä tuotteella on n. 24-25€ ostopaikasta riippuen. Harmillista tässä on se, että kyseisen kuorinnan valmistus taidetaan lopettaa… Itse sain viimeisen putelin mikä meidän Jyväskylän Sokkarilla oli ja useassa verkkokaupassa näkyy tila ’Tilapäisesti loppunut’. Löysin tätä kuitenkin vielä feeluniquesta 27 euron hintaan, muista kaupoista tämä oli loppunut. Infotkaa jos tiedätte enemmän tämän mahtikuorinnan kohtalosta!


Mikä on teidän lempparikuorinta?

2 kommenttia

  1. Jonna H. kirjoitti:

    Kuulostaapa kivala kuorinnalta. 🙂 L`Occitanen tuotteissa on yleensä hyvät tuoksut. <3

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Tää on ehdottomasti mun lemppari! Kiitokset työkaverille joka antoi tämän testiin ja kyseistä tuotetta suositteli, muuten en koskaan olisi tähän päätynyt. Vie mm. entisen Freemanin mennen tullen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.