Hae
Hannamaria

288 – Projekti: Hiukset – Kasvatusprosessi & uusi väri

Kyllä vain, kuten mainitsin niin tiistaina oli aika jälleen istua Lumon penkkiin ja katsoa mitä Sanna saa aikaan! Ja hyvinhän sai, tykkään taas lopputuloksesta! Aivan niin kirkkaaseen väriin kuin haaveilin ei päästy (en mielelläni vaalentaisi hiuksia koska kasvatan) mutta olen siihen silti erittäin tyytyväinen ja suunniteltiinkin jo ensi kerraksi kaikkea kivaa millä tämä kuontalo saataisiin vaaleammaksi!

Tilanne on siis tällä hetkellä värin ja kasvatuksen suhteen tämä! Leikkausta ei taaskaan tehty juuri ollenkaan, niskasta otettiin vain hiukan massaa pois jotta se ei ole aivan niin paksu ja raskas kuin se ilman ohentamista olisi. Teitä joita kiinnostaa mistä lähdettiin liikkeelle ja kuulemaan mun hiushistorian, niin suosittelen lukemaan tämän postauksen. Muutenkin hiusjuttuja löytyy tunnisteiden Hiukset ja Letti -alta.

Kuten totesin, niin väristä ei tullut niin kirkas kuin toivoimme mutta olen siihen erittäin tyytyväinen silti! Värin levitys aloitettiin tällä kertaa nurinkurisesti eli latvoista ja latvojen jälkeen se levitettiin tyveen. Värissä oli tällä kertaa extrapigmentit mukana ja tyvi tehtiinkin kahteen kertaan näin kirkkaan lopputuloksen aikaansaamikseksi – Sanna ei ensimmäisellä kerralla ollut tyytyväinen lopputulokseen ja kerran kun mulla ei kiire ollut mihkään oli hän niin ystävällinen ja teki värin vielä toiseen kertaan 🙂

Lisäksi vielä sellainen uutinen, että Lumo muuttaa kuun lopussa! Ei mihinkään kauas, vaan parin metrin päähän alemmas Kilpisenkadulle hiukan isompiin ja järkevämmän mallisiin tiloihin! Katutasoon pääsee myös aiemmin kellarista löytynyt vaatevuokraamo, josta ajattelin jossain vaiheessa kirjoittaa enemmänkin mikäli vain kiinnostusta löytyy! 🙂

Lumohan löytyy niin Facebookista, Twitteristä (@KampaamoLumo) kuin Instagramistakin (@lumo_styles) mikäli joku heitä haluaa seurailla!


Mitäs pidätte muodonmuutoksesta?

4 kommenttia

 1. sannimantilo kirjoitti:

  Kirkkaamaan punasen ylläpito on varmasti paljon raskaampaa, kuin tuon nykysen sävyn! Musta tuo on just tosi hyvän värinen tukka ja sopii sulle 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä, mutta pakko se kirkkaampi on vielä kokea 🙂 Oon aika varmasti palaamassa tähän samaan jossain vaiheessa kylläkin, tää tuntui aika omalta.

 3. Pinja Alina kirjoitti:

  Ihana väri! <3 Itse en uskaltaisi noin kirkasta väriä. Sopii sulle todella hyvin. 🙂 Ja sori nyt vaan, mutta sinuna en kasvattais enää yhtään kun juuri tuo olkapääpituus sopii sulle niin ihanasti! Mutta se on tietysti vaan minun mielipiteeni. 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia, tykkään tästä väristä todella paljon! 🙂 Haluan kuitenkin taas kokea ne hiukan pidemmät hiukset, saattaa olla että niihin kyllästyn ja tähän olkapäämittaan pätkäisen taas vähän ajan päästä mutta nyt haluan pitkät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.