Hae
Hannamaria

292 – Räpsyripset

Kävin tuossa reilu viikko takaperin otattamassa ripset jälleen kerran. Kun kesää kohti mennään niin koita tehdä ehostautumisen mahdollisimman helpoksi itselleni. Viimekin kesänä ripset oli, mutta niistä en silloin mitään kehdannut kirjoittaa sillä kuvia ette olisi saanut – iho oli aina niin kuiva ja niin iho kuin ripsetkään eivät olisi esiintyneet eduksensa.

Ripsiin laitetiin tällä kertaa 10mm ripset. En millään muista mitkä ne viime vuonna olivat, mutta aika samaa luokkaa varmasti. Minulle myös ehdotettiin volyymiripsiin vaihtoa, sillä ne kuulema tuovat enemmän sitä toivomaani volyymiä – nämä toivat jonkin verran sitä, mutta enimmäkseen pituutta. Ja varsinkin kun omia ripsiä puuttui jonkin verran olisivat ne minulle kuulema hyvät.

Kävin laitattamassa ripset Tiia Lindgrenillä täällä Jyväskylässä, tarkemmin sanottuna Heinälammella. Ripset tehtiin pienen yhteistyön puitteissa, joten sain ne hiukan halvempaan hintaan. Hänellä on kyllä tietoa ja taitoa tehdä tätä hommaa, mikäli Jyväskylän alueella olen tulevaisuudessa niin en muille taida mennä ollenkaan! Häneltä saa myös muita palveluita (kuten meikkauksia, kulmien muotoilua sekä ryhmätarjouksia), eivätkä hinnatkaan ole taivaissa. Suosittelen 🙂

Tiian yhteystiedot: +358 500 235443 / tiia.lindgren (at) hotmail.com


Muita räpsyripset vasta hankkineita?

4 kommenttia

 1. Roxy // Cinderella Days ❀ kirjoitti:

  Ihanat räpsyttimet <3
  Haluaisin itselleni, ainakin kesäksi kun olis niin älyttömän helppoa!

 2. Ane kirjoitti:

  Nätit ripset ja sulla on ihanan väriset silmät 🙂 Itsellä ollut pari vuotta ripset lukuunottamatta muutamaa pienempää taukoa, helpottaa kummasti laittautumista 😀

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! 🙂 Se näissä kiehtookin, että laittautuminen on nykyään aivan luvattoman helppoa! Vielä kun löytäisi tuolta muuttolaatikoiden seasta loputkin meikit niin pääsisi oikein kunnolla leikkimään!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mä yleensä pidän talven taukoa ja jaksan paneutua asiaan aina uudelleen vasta kesäisin 😀 Ja se helpottava tekijä näissä kiehtookin suuresti, on parasta kun ei mene ikuisuus laittautuessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.