Hae
Hannamaria

304 – Helppo minttuinen valmistujaismeikki

Sain Lumenelta testiin pari kappaletta heidän uusia Blueberry -luomivärinelikkojaan sävyissä 2 – Kallioluodolla ja 4 – Hohtavaa hiekkaa. Halusinkin tehdä yhdenlaisen juhla-/valmistujaismeikin joka ainakin itselleni tuntui todella luontevalta ja jonka tekemiseen ei turhia kikkoja vaadittu.

Nämä paletit nousi kyllä ehdottomasti mun lempparipalettien kärkeen. Sävyt on helposti yhdisteltäviä, mutta toimii yksinäänkin. Ne levittyvät todella iisisti ja pigmenttiä on suhteellisen hyvin, kunhan vain jaksaa nähdä vaivaa pohjustaakseen luomen kunnolla. Ja kun näitä kerran voi käyttää myös vesitilkan kanssa, lähtee niistä varmasti entistä enemmän pigmenttiä.

Ite tykkäsin tästä meikistä yllättävän paljon. Harvoin nimittäin teen ns. värillisiä meikkejä ja ne onkin mulle hiukan vieraampia, joten tää oli kivaa vaihtelua. Ja oli vielä suht. helppo tehdä!

Vihreää koko liikkuvalle luomelle, tummempaa ruskeaa luomivakoon ja alaluomelle, vaaleinta sävyä kulmaluulle ja sisänurkkaan, pienet rajaukset ja mascara ja that’s it! Toki tästäkin paletista saa vaikka mitä variaatioita, mutta tämä on mun lemppari. Jokaisesta näistä paleteista löytyy takapuolelta ’ohjeet’, joiden mukaan tehdä meikki ja mihin laittaa mitäkin sävyä. Niistä voi ottaa oppia, mutten silti niitä täysin tottelisi.

Tähän voisi toki lisätä boldimmat huulet sekä vaikka kissarajauksen, jos haluaa tummuutta. Itse kuitenkin etenkin valmistujaisiin pidän hiukan vaaleammasta meikistä, enkä mielelläni kovinkaan tummia meikkejä kys. juhliin tee – vaalea sopii kevääseen ja päiväjuhliin muutenkin paremmin kuin tummat rajaukset ainakin omasta mielestäni 🙂

Paletit on muuten sävymaailmaltaan, pakkaukseltaan ja olemukseltaan tosi jämäkkiä ja kauniita, mutta ainut huono puoli löytyy mukana tulevista applikaattoreista – ne ei meinaa pysyä siellä kotelossaan vaan hyppii ympäri nelikkoa sotkien värejä keskenään pitkin poikin. Itse tosin ratkaisin tämän niin, että otin vaan ne aplikaattorit sieltä pois kun kuitenkin käytän kunnon siveltimiä tai sormia meikin tekoon.

Meikkiin käytetyt tuotteet:

Pohja
Meikkipohja – Lumene Blur foundation, shade 0*
Puuteri – Rimmel Clear Complexion Clarifying Powder, shade 021 Transparent
Peiteaine (silmien alla) – Make Up Store Cover All, Blue
Varjostus – Benefit Hoola Bronzer
Korostus – Lumene Touch of Radiance highlighter*
Päälle – Urban Decay All Nighter Setting Spray

Silmät, kulmat, huulet
Luomivärit – Lumene Blueberry palet, shade 2 – Kallioluodolla (Nordic Islet)*
Ripset – Lumene Truly Bold and Curvy Mascara*
Kulmat – Lumene kulmakynä, sävy N. 2, IsaDora Brow Shaping Gel, sävy 62 Dark Brown*
Huulet – IsaDora Multi Vitamin Gloss, sävy 07 Pomegranate*

Hintaa näillä ei näin hyviksi paleteiksi ole juurikaan – Sokkarin sivuilla nämä näyttäisi olevan 15€ luokkaa. En pidä sitä ollenkaan pahana neljästä hyvästä ja käytännöllisestä sävystä ja erittäin kauniista pakkauksesta. Olen sanonut sen useasti ja sanon taas – Lumene vaan parantaa koko ajan brändiään etenkin näiden pakkausten myötä.

Valmistujaisista puheen ollen – torstai-illasta lauantaihin olenkin aika hyvin kiinni pikkuveikan valmistujaisten puuhailuissa. Uusi mekko ei ole pakollinen, mutta olisihan se aika ihana. Täytyy katsoa jos jotakin iskisi silmään kaupungilla pyörähtäessä. Yritän loppuviikon kiireistä huolimatta keritä postailemaan hiukan!

Miten te meikkaatte juhliin?

(*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta)

8 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Nätti meikki. 🙂

 2. Essi kirjoitti:

  Ihanan yksinkertainen ja kaunis meikki! 🙂 Itsekin tykkään juhliin laittaa vaaleampaa meikkiä, varsinkin näin keväisin ja kesällä. 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia 🙂 Samoilla linjoilla, vaaleaa sen pitää keväisin ja kesäisin olla 🙂

 5. Riikka N kirjoitti:

  Kaunis meikki!:) Itse meikkaan aina vähän fiiliksen mukaan,jos on häät niin silloin kevyemmin. Muissa juhlissa ihan miltä tuntuu.:)

  Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

 6. Viltsu kirjoitti:

  kauniit sävyt, joita olen pelokkaana kaihtanut. Nyt huomaan olleeni väärässä! Kaunis lopputulos ja ilahduttaa tuo opastus värien kanssa, sillä itselläni luomet roikkuvat valtavina ja miettinyt, kuinka ne saisi meikattua kauniisti. Elikkäs tummanruskeaa sinne vakoon vaan. 😀 Sinulla ei samaa ongelmaa ole, mutta voisin soveltaa tätä siis itsekin. että kiitos

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Juu suotta olen itsekin värejä kaihtanut! Viet vaan sen ruskean hieman laskeutuvan luomen 'päälle' kohti kulmaluuta niin se ei huku luomivakoon! 🙂

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Fiiliksen, yleisten trendien ja vaatetuksen mukaan täälläkin yleensä mennään, valmistujaisiin suosin nimen omaan hiukan kevyempää meikkiä ja pirteitä sävyjä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *