Hae
Hannamaria

309 – Lempparit kesäkuun LivBoxista

LivBox on jokaisen naisen kuukausittain ilmestyvä hemmotteluboksi, johon ainakin itse rakastuin. Boxissa tulee yleensä 4-6 kosmetiikkatuotetta, osa matkakokoisia ja osa täysikokoisia. Mulle on kerran aiemminkin tullut LivBox, mutta tämä kyllä päihitti tuon edellisen ihan 6-0.  Tämän Kesäkuun boxissa tuli aiheita kesän tarpeisiin ja etenkin reissuja ajatellen.

LivBoxeja on aina pari eri versiota liikenteessä, joten mun boxista löyty: Jordanin hammasharja, Compeedin rakkolaastareita (näitä tarttee aina!), Rexonan uusi Maximum Protection Confidence -antiperspirantti, Bernard Cassieren voide, Kubiss Londonin kivipuuteri, Lumene Natural Coden vedenpitävä silmämeikkikynä sävyssä 2 Pearly (harmi, olisin mieluummin ottanut sen turkoosin!) ja sokerina pohjalla Herbinan Body Mist tuoksussa Strawberry Dream ja mun heti kärkeen lemppariksi noussut L’Occitanen Verbena suihkugeeli.

Herbina Body Mist – Strawberry Dream nousi kyllä ihan ehdottomasti mun lempparituoksujen joukkoon. Näitä uusia Herbinan tuoksujahan voi todella hyvin käyttää niin iholla, hiuksissa kuin ihan vaan huonetuoksunakin. Mulla tämä sopeutuu ihoon todella hyvin ja tuoksuu aivan taivaalliselta. Toinen jota haluaisin näistä kokeilla on heidän Melon Love-tuoksunsa, sekin voi olla todella kaunis! Ovh näille on 6,50€ ja näitä on saataville hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista.

Toinen mikä nousi heti mun lemppareiden kärkeen ja varmasti mun ostoslistalle on L’Occitanen Verbena suihkugeeli. En ole koskaan haistanut mitää enemmän sitruksista, raikasta ja samalla rentouttavaa tuoksua eläessäni. Mukaan on laitettu verbenan eteerisiä öljyjä, appelsiinia ja sitruuna, jotka saa mut haluamaan tuon koko 250ml version. Tosin hintaa kyseisellä putelilla on 16,00€, joten vähäksi aikaa taitaa vielä jäädä haaveeksi. Näitä saa mm. Sokoksista, Sokos Emotioneista sekä ihan L’Occittanen kivijalkamyymälästä Hesasta.

Kubiss Londonin tuotteen arvostelen hieman myöhemmin, mutta voin jo heti sanoa että tämä ainakin talvikäyttöön on mulle liian tumma. Ja en oikein muutenkaan ymmärrä tuota lausetta ’… korostaa ja varjostaa kasvoja samalla kertaa.’ No can do. Rexona pääseekin heti käyttöön, samoin kuin hammasharja. Compeed on aivan varmasti hyödyllinen taas kun pitää uudet kesäkengät ostaa – en tiedä ketään joka saa niin helposti rakot kantapäihinsä uusia kenkiä sisäänajaessa kuin minä! Lumenen kynäkin tulee varmasti testattua, oli todella hyvä ainakin mitä tuohon kämmenselkään sitä kokeilin niin pysyvyytensä kuin sävynsäkin puolesta.

Mikäli haluat tilata oman LivBoxisi, löytyy siihen ohjeet täältä. Yksi boksi on hinnaltaa 16,40€, joka on erittäin halpa hinta tähän tuotemäärään nähden. Ottaen huomioon että osa tuotteista on jopa täysikokoisia! Tämänkin boxin hinnaksi olisi kaupasta erikseen ostettaessa tullut yli 40 euroa ja noita pieniä näytteitä ei edes saisi kaupasta ostettua. Niin ja postikuluhan sisältyy jo tuohon boxin hintaan.

Ite ainakin seuraan tiiviisti mitä kaikkea LivBoxin somessa tapahtuu jotta tiiän mitä seuraavassa boxissa on – ja etenkin onko joku mun lemppari kosmisbloggari vierailulla! Vähän ajan sisään oli mm. Glitz&Glam-Minna vieraana yhdessä boxissa enkä voinut kuvitella olevani iloisempi yhden lempibloggarini puolesta!

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Pinterest / Google+

 

Pidättekö te LivBoxeista? Entä iskikö nämä tuotteet teihin?

LivBox saatu blogin kautta.

2 kommenttia

  1. LauraLazor kirjoitti:

    Se melon love body tuoksu on vielä ihanampi kun tuo mansikka =)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Ou nou! Täytyy käydä nuuhkaisemassa seuraavalla kauppareissulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.