Hae
Hannamaria

311 – Testissä luontaiskosmetiikkaa

Sain tuossa vähän aikaa sitten Ekovistalta aikamoisen paketin kaikkea luontaiskosmetiikkaa testattavakseni ja rakastuin ihan täysin – ainakin osaan tuotteista. Pari tuotteista nousi mun ehdottomaksi lemppariksi, osa taas ei ollut mua varten.

Cattieria ja Ekovistan omaa Monoi-öljyä* en ole vielä ottanut testaukseen, joten jätän ne nyt tällä kertaa arvostelematta ja palaan niihin hiukan myöhemmin.Cattierin vaahdosta osaan sanoa sen verran, että ainoastaan Lumenen LAB-vaahto on pystynyt saamaan samanlaisen haltioitumisen tunteen mulla aikaiseksi. Acorellen tuoksu sai mut taas tuoksumaan ikäistäni huomattavasti vanhemmalta, joten jätin käytön sikseen. Ehkä annan sille vielä toisen mahdollisuuden.

Uskokaa tai älkää, mutta en koskaan ole ollut poskipunien ystävä. Mulla on kasvot punoittaneet aina niin paljon, etten ole halunnut lisätä ’punoitusta’ poskipunan kanssa. Tiedän, kuulostaa hullulta mutta se on totuus. Sainkin siis testiin Benecosin trio-poskipunan sävyssä Fall In Love.

Harmikseni joudun kuitenkin toteamaan, että vaikka sormissa ja swatcheissa tässä näyttää olevan paljon pigmenttiä, ei sitä ole kuitenkaan juurikaan. Te, jotka olette tottuneet poskipunasanne suureen pigmenttimäärään ja upeihin väreihin, skipatkaa tämä. Tällä Benecosin triolla on mun kuitenkin helppo aloittaa, sillä kuten totesin, en ole kovin sinut poskipunan kanssa. Toisin sanoen tämä sopii aloittelijoille. Sanoisin kuitenkin että keskimmäisestä sävystä saa yksinään hyvän korostusvärin.
 

Tämä tuote taas saa todella suuret propsit. Harvalla näin ’halvalla’ meikkisarjalla ensinnäkään on korostuspuuteria ja toisekseen kun siitä saa irti täydellisen kuullon poskipäille ja  muille korostettaville alueille, ei siitä voi löytyä huonoa sanottavaa.

Tuote on siis Benecosin Natural Highlighting Powder*. Kuten totesin, siitä saa tarpeeksi kuultoa korostamaan, mutta ei ole ollenkaan glitterinen tai ’ylitsepursuavan’ kirkastava kuin osa kokeilemistani tuotteista. En ole kuitenkaan varma tuleeko tämä syrjäyttämään valokynää mun päivämeikissä, tarvitsen kuitenkin valokynää muuhunkin tarkoitukseen (lähinnä siis kevyesti peiteaineen kanssa silmien alle ja sisänurkkaan) kuin vain korostukseen. Varmasti jos täytyy ’parempi’ meikki tehdä tulee tätä käytettyä!

Voi Benecos Natural 8-in-1 BB Cream minkä teit… Olet muuten todella ihana, mutta silti vaikka sävyni on Faire (eli merkin vaalein), olet mulle aavistuksen liian tumma etenkin talvikäyttöön. Kesällä päivittyneelle iholle tämä menee sävynsä puolesta tosin oikein hyvin, vaikka onkin hieman raskaampi kuin muut kokeilemani BB-voiteet.

Peittokykyä on todella hyvin, mutta levityksen kanssa täytyy olla nopea. Ensimmäisenä kokeilin tätä sormien kanssa, jota en voi suositella kellekään – jämähtää ennenkö pääset puolesta poskesta pidemmälle. Siveltimen kanssa homma sujuu eikä epätasaisuutta pääse esiintymään. Helppo kerrostaa, eikä mulla ainakaan ole tarttunut kuiviin kohtiin. Tuoksuherkille en lähtisi suosittelemaan, sillä vaikka asetuttuaan tuoksu haihtuukin on se todella tymäkkä levittäessä. Tämä pysyy kuin häkä aamusta iltaan kestäen juoksulenkit ja salikäynnit. Tykästyin!

Viimeisenä lempparina on Crazy Rumorsin huulivoiteet – sain itselleni kolme kappaletta nimeltään Raspberry Sherbet*, Banana Split sekä Chocolate Strawberry. Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien Raspberry Sherbet on kulkenut mun mukana niin töissä kuin missä tahansa muuallakin. Listasinkin sen jo mun työpäivien välttämättömyyksiin Instan puolella.

Nämä kosteuttaa, hoitaa ja tuoksuu (lue:maistuu) todella hyvälle. Ei tarvitse olla lisäämässä pitkin päivää sen takia, että huulet tuntuisivat kuivilta vaan lähinnä sen, että haluaa saada taas palasen tuota ihanaa makua huulilleen. Ja onhan tuo pakkaus ihan törkeän söpö! 🙂 Saatan kääntä takkini väärään suuntaan, mutta mun on pakko todeta että nämä pääsevät ainakin todella lähelle samaa HQ-rimaa kuin Hurraw-tuotteet.

Summasummarum löysin siis muutaman uuden lempparituotteet luonnonkosmetiikan saralta. Olen puhunut aiheesta ennenkin, mutta pikku hiljaa olen lämpeämässä suuresti aiheelle luonnonkosmetiikasta ja muistakin luonnontuotteista. Silti en ole valmis näihin vielä kokonaan siirtymään, mutta jatketaan tutkimuksia pikkuhiljaa!

Oletteko te löytäneet suosikkeja luonnonkosmetiikasta?

Tuotteet saatu maahantuojalta. *-merkityt linkit affiliate-linkkejä.

4 kommenttia

 1. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Crazy Rumors huulivoiteet ovat mun suosikkeja nykyään ja juuri tuo Raspberry sherbet on tehokäytössä 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu! En ollut siis ollenkaan väärässä sanoessani että ainakin joidenkin kohdalla nämä saattaa syrjäyttää Hurrawit! 😉

 3. Jonna H. kirjoitti:

  Tuon Banana Split huulivoiteen on pakko olla ihan mielettömän herkkua! <3

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Se on! Aivan unelma jos splitistä tykkää, ite en oo niin suuri fani enkä välttämättä halua että nenään tuoksuu koko ajan pieni banaanin haju 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *