Hae
Hannamaria

325 – Synttärialekoodi Livboxiin!

Mulle lähetettiin testiin niin viime kuun Livbox, kuin nyt Heinäkuunkin versio. Pakko tähän alkuun sanoa, että tykkäsin Kesäkuun boxista huomattavasti enemmän kuin tästä versiosta. Paljon käytettävää täältä löytyi silti, ainakin osa jää ehdottomasti käyttöön!

Nyt Heinäkuussa oli teemana luonto ja luonnonmukaisuus, joka esiintyy tuotteissa ja boksin värityksessä suht. hyvin. Tämän kuun boksin tuotteista löytyy luonnosta peräisin olevia aineita ja jokaisesta myydystä boxista lahjoitettiin 0,50€ Suomen Luonnonsuojeluliiton kautta Saimaannorppien suojeluun! Tästä tykkäsin suuresti, lämmitti mieltä 🙂

Vasemmalta oikealle: La Roche-Posay Lipikar Gel-fluide, Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine, Lumene Refereshing foot cream, Klorane Gentle Dry -kuivashampoo, Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming Wash sekä Hulan Honey I’m Nuts & Naughty -välipalapatukka

Osalle tuli Neutrogenan sijasta ACO:N Moisturising Day Cream, mulle onneksi sattui tämä vaahtoputsari sillä nykyinen Nivean versio on suht. huono! Pitkäaikaisemmat tilaajat saivat lisäksi Clarinsin Instant Lip Perfectorin.

Kerkesin testaamaan vain Lumenen jalkavoiteen ja Neutrogenan vaahtoputsarin ja tykästyin molempii suuresti! Hiukan mietityttää tosin tuo mun koivuallergia, että tuleeko jotakin pieniä sivuoireita mutta vielä ainakaan ei niitä putkahtanut esiin. Neutrogenan putsari oli melko tujua, mutta silti parempi vaihtoehto kuin omistamani Nivean putsari. Ei silti yllä mun suosikin, eli Lumenen Refreshing Cleansing Foamin, rinnalle!

Ja sitten se synttäri-osa:
Koodilla hannamaria saa -15% alennuksen kestotilauksen ensimmäisestä boksista TAI kolmen kuukauden tilausjakson loppusummasta!

Koodia ei voi käyttää kuuden kuukauden määräaikaistilaukseen tai Miesten Boxin tilaukseen. Koodi voimassa 9.-17.7.2015.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.