Hae
Hannamaria

328 – Uusi kynsilakkalemppari by Essie

Löysin mun uuden lempparin! Ei oo pitkään aikaan käynyt niin, että hurahtaisin johonkin lakkaan näin pahasti – tämä on ollut nyt viisi päivää putkeen kynsillä eikä ole loppua! Niin ja uskokaa tai älkää, mutta ne on olleet nämä _samat lakat_ kynsillä viisi päivää. Yleensä mulla lakka lohkeilee jo toisena tai viimeistään kolmantena päivänä päällyslakankin kanssa. Vasta nyt on lakka hiukan lohkeillut kynsien kärjistä, tää on unelma.

Kyseessä on yksi Essien tämän kesän lakoista. Kuolasin tätä jo pitkään ennen oman kappaleeni saantia maahantuojalta muiden blogeissa ja päästessäni käsiksi omaan kappaleeseeni ja saadessani sen kynsilleni rakastuin heti.

Tämä oli todella peittävä jo ensimmäisellä kerroksella, mutta laitoin totutun tavan mukaan toisen kerroksen. Tämä levittyi kuin unelma, ei jäänyt ärsyttäviä raitoja eikä mitään. Päälle laitoin saamaani Isadoran päällyslakkaa, joka varmisti hyvän pysyvyyden.

Esittelen muutkin Essien tämän kesän kokoelman lakat hiukan myöhemmin, mutta tätä oli pakko päästä jo hehkuttamaan etukäteen. Täydellinen kesälakka, baby blue 😀 Niin ja söpöä on myös se, että tämä näyttää ihan eri lakalta keinovalossa ja luonnonvalossa, joka ikävä kyllä tekee sävystä hankalan kuvata oikein. Silti, jokainen sävy on söpö.

Mulle muuten joskus käy niin, että käytän samaa lakkaa ikuisuuden ja se alkaa muistuttaa mua tietystä elämänvaiheesta. En tiedä oonko ainoa, mutta aina kun käytän vähän ajan päästä tuota samaa lakkaa uudelleen tulvii jostain ihme syövereistä aina muistoja mieleen… Weird?! 😀

Onko teillä tälle kesälle lempparilakkaa?

12 kommenttia

 1. Netteriina kirjoitti:

  Aivan ihana! Mikä on tämän sävyn nimi?

 2. Riikka kirjoitti:

  On kyllä ihana sävy! Mä tykkään kesäisin aina kaikista punaisen ja oranssin sävyistä, ehkä voisi joskus koittaa jotain muutakin 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No perhana, se piti kirjata tähän tottakai ylös! Sävyn nimihän on salt water happy!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla entinen lemppari oli Lumenen tän kesän uutuus, eli ihan kirkkaan punainen. Tällä hetkellä sininen vie, mutta kokeiluun pääsee myös tän kokoelman loput lakat joista löytyy persikkaa ja punaista!

 5. Tibs kirjoitti:

  Onpas ihana! Mun lemppari on kyllä jälleen punainen, varsinkin kunnon tulipunainen.

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Punanen oli ennen munkin lemppari, mutta tämä rokkaa tällä hetkellä! Syksyn tullen palaan luultavasti punaiseen kuten aina 😀

 7. Viltsu kirjoitti:

  Upea lakka. Wau. Minun lemppareitani ovat O.P.I.n violetin punaiset sävyt, kuten San Francisco-pakkaus sisältää

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Varmasti upeita nekin! 🙂

 9. macamyday kirjoitti:

  Aivan ihana väri 🙂

 10. Sini P kirjoitti:

  blogissani on haaste sinulle ! 🙂
  http://sinijohannaa.blogspot.fi/

 11. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kiitoksia! Mulla itse asiassa odottaa yksi tälläinen haaste jo listalla, katsotaan päädynkö yhdistelemään näitä vai miten teen! 🙂

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *