Hae
Hannamaria

330 – Essie Summer 2015 -kynsilakat

Sain vähän aikaa sitten maahantuojalta testiin Essien tämän kesän kynsilakkakokoelman ja olen sen jälkeen ollut kynsilakkataivaassa. Sävyjä on viisi erilaista, joista itse olen testannut kahta ja kuten kerroin, rakastunut ainakin toiseen ja jopa nimennyt sen tämän kesän ’the kynsilakaksi’.

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi eri upeaa sävyä, jotka natsaa kesään kuin nenä päähän – valkoinen private weekend, vaaleansininen salt water happy, persikkainen peach side babe, oranssinpunainen sunset sneaks, limenvihreä chillato ja tummempi sininen pret-a-surfer. Kuten totesin, testiin on päässyt näistä vasta kaksi mutta tiedän varmassti etenkin peach side baben olevan aivan täydellinen lakka ruskettunutta ihoa vasten!

Essie Summer 2015 – Salt water happy

Essie Summer 2015 – Sunset sneaks

Tulette varmasti tulevaisuudessa näkemään näitä lakkoja tässä blogissa enemmänkin, rakastuin niihin sen verran paljon! Kynnet on yllättävän hyvässä kunnossa tällä hetkellä (*kopuuttaa puuta*), joten voisin ihan kunnon kynsiswatchienkin tekemistä pitkästä aikaa harkita!

Essien lakkoja pääset tsiikaamaan mm. Sokoksen verkkokaupasta sekä kivijalkaliikeestä, Cesarsshopin nettikaupasta tai kivijalkaliikkeestä Helsingissä sekä Nordicfeelistä* (on muuten hyvät hinnat, 9,50€ per lakka!).

Mitkä on teidän suosikit?

2 kommenttia

  1. Jonna H. kirjoitti:

    Salt Water Happy on ehdoton suosikki, se on myös toisen sinisen kanssa näistä parhaimman laatuinen. Valitettavasti juuri nätti koralli (peach side babe) oli tosi huonolaatuinen. Aikamoista jankkia, joka oli hankala levittää. Lähti jostain syystä irtomaan kynsistä nopeaan, kun taas noi siniset ja valkoinen pysyivät viikon hyvinä. <3

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Voi harmi! Pakko kokeilla ja testata itsekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *