Hae
Hannamaria

340 – Magia WKND / Second Hand Sunday / Ravintolapäivä / Desingtori

En voi jotenkin ymmärtää, että on jo Elokuun puoliväli. Mihin tämä aika oikein menee? Näistäkin tapahtumista tiesin jo Heinäkuussa ja vielä alkuviikosta ajattelin, että näihin on vielä vaikka kuinka paljon aikaa – sitten tajusinkin että ei hemmetti, ne onkin tulevana viikonloppuna! Itse olen lauantaina Helsingin päässä, mutta onneksi tapahtumista osa on sunnuntaina joten pääsen mukaan!

Magia WKND – hyväntekeväisyystempaus Jyväskylän satamassa, tarkemmin sanottuna Satamapuistossa ja M/S Musta Magialla. Lauantaina on vuorossa pari bändiä ja Art Cateringin Street Food -ruokaa. Niin ja tottakai kun on lauantai-ilta, on meininki varmaan ihan huippua!

Sunnuntaina on tiedossa oikein kunnolla ohjelmaa koko sataman alueella ja pitkin kaupunkia! Satamasta löytyy Ravintolapäivän kunniaksi oikea Pop-Up Boulevardi, jonka varrelta löytyy niin suolaista kuin makeaakin tarjottavaa! Ravintolapäivä Jyväskylä -Faceryhmästä pääsee katsomaan tarkemmin mitä kaikkea tällä alueella on tarjota. Myöskin Ravintolapäivän oma kartta näyttää jokaisen pop-up -ravintolan lokaation.

Itse tsekkaisin ainakin seuraavat:  Marenkibaari Mäki-Matin perhepuistossa, JklDiner (unelmien vegaaniravintola, sijaitsee Kankaalla), South American Burgers Satamassa sekä Kirkkopuistossa sijaitseva numero 4., Whiskey Loving Miss Piggy Burger!

Ravintolapäivän lisäksi satama-alueella jatkuu vielä sunnuntaina Magia WKND ja nyt järjestetään myös Second Hand Sunday klo 11-15! Puistokirppis löytyy Jyväskylän satamapuistosta, eli Lutakon aukion vieressä oleva viheralueelta. Suosittelen olemaan kuitenkin liikkeellä aikaisin, parhaat viedään yleensä ensimmäisenä päältä 😉


Kirsikkana kakun päällä on mua ehkä kuitenkin eniten kiinnostava tapahtuma, Jyväskylän Designtori Toivolan Vanhalla Pihalla. Tapahtumasivulta löytyy lista tämän vuoden myyjistä, itse odotan eniten taas: Salmiak Studio, Roosa B., sekä Valkoinen Lautturi. Hiukan harmittaa että Uhana Design ei ole tänä vuonna paikalla, olin varautunut ostamaan ne legenda-korvikset! Ehkä käsiin tarttuu nyt jotain muuta mm. Roosa B.:ltä!

Yritän, huom yritän, saadan miehekkeen mukaan, mutta hänellä on tapana luistaa tälläisistä ihanista tapahtumapäivistä. Jos saisin sen mukaan edes tuonne Second Hand Sundaylle ja samalla Pop-up ruokabulevardille, se olisi jo saavutus!

Moniko on menossa?

8 kommenttia

 1. Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti:

  No wau mikä määrä juttuja, kiitos vinkistä! Sunnuntaina siis ainakin Toivolan pihalle! 🙂 Harmi kun luvataan niin kylmää keliä just sunnuntaille.

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hei oletko Jyväskylässä sunnuntaina?! Voitaisiin treffata ainakin nopeaan, saisit pakettisi (olin saikulla enkä päässyt postiin asti, *punastuu*) 😀 Laitellaan mailia, jookosta?

 3. Anni kirjoitti:

  Kiitos tästä postauksesta! Nyt löyty kaikkea kivaa tekemistä viikonlopulle, jee 🙂

 4. Ave kirjoitti:

  Oho enpäs tiennytkään että viikonloppuna tapahtuu noin paljon kaikkea! Tuosta Magia WKND:stä ja sunnuntaikirppiksestä olinkin jo kuullut, mutta ravintolapäivä ja designtori ovat menneet ihan ohi! 😀 Pitääpä itsekin käydä kiertelemässä!

 5. Marianne kirjoitti:

  Heii minäkin olen tuolloin sunnuntaina sataman pop-up boulevardilla raakakakkuineni! Edullisesti terveellisempiä mutta maistuvia kakkuherkkuja tarjolla! 🙂

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mahtavaa että oli apua! 🙂

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mulla taas on toisin päin, ihan sattumalta bongasin sunnuntaikirpparin ja Magia WKNDin 😀 Hyvä että tavoitti hiukan erilaisemmatkin kohderyhmät tämä postaus!

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  HEI IHAN MAHTAVAA!! Tuun todellakin moikkaan, säästä ihmeessä pala 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.