Hae
Hannamaria

347 – Body Shopin inventaariotyhjennys

Meille tulee tänään Jullin kaveri Helsingistä asti kyläilemään muutamaksi päiväksi, joten blogihommat saattaa nyt jäädä taka-alalle viikonlopun ajaksi (varsinkin kun buukkasin vielä muutamat bannerityöt viikonlopulle…). Halusin kuitenkin tulla infoomaan teitä Body Shopin eilen alkaneesta inventaariotyhjennyksestä, joka kestää maanantaihin asti!

Tuotteita lähtee jopa alle kymmenen euron, mutta mielestäni paras valikoima löytyy kun klikkaa auki kohdan ’Alle 15€’! Tyhjennyspuolelta löytyy niin lahjapaketteja, settejä kuin muitakin huipputarjouksia normaaleista tuotteista. On mm. paljon Body Buttereita kympillä, samoin kuin herkullisia suihkugeelejä.

Mua houkuttaa todella suuresti tämä Wild Argan Oil Premium Selection -lahjapakkaus (loppunut kaupasta), mutta taitaa jäädä vaan haaveeksi. Kävin nimittäin eilen ostamassa itselleni _erittäin_ aikaisen joululahjan (tai vaihtoehtoisesti myöhäisen nimpparilahjan), mutta siitä lisää myöhemmin 😉

NIIN! Inventaariotyhjennyksen yhteydessä tarjotaan ilmaiset postikulut ilman ostorajaa aina Tiistaihin 1.9. klo 9 asti!

Hyviä shoppailuhetkiä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia

  1. Susanna Taanila kirjoitti:

    Kiitos vinkistä, pitääpä heti mennä kattomaan jos löytyis jotain mielekästä noista alle 10€ ja 15€ kategorioista 🙂 toi ilmaset postikulut on kyllä tosi hyvä juttu!
    Ainakaan mulla toi sun linkki body shopin sivuille ylhäällä ei toimi, heitti error sivulle suoraan.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hyvä että oli apua. Tarkastin niin sehän tosissaan oli väärin, nyt on asia korjattu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.