Hae
Hannamaria

348 – Lumene Wild Rose -syyspunat

Mistä tietää, että syksy alkaa kolkutella ovella? No siitä, että niin vaatekauppoihin kuin meikkibrändeillekin alkaa valikoimiin saapua syysuutuuksia mitä herkullisimmissa väreissä. Niin tai kun kuu vaihtuu syyskuuksi. Odotan jo sitä aamua, kun on liian viileä lähteä enää pelkällä paidalla töihin vaan päälle joutuu vetäisemään nahkatakin ja kaulaan mahdollisesti jopa kietomaan huivin. Tänä aamuna melkein jo käännyin kannoillani hakemaan takin ja huivin, annoin silti vielä ’kesän’ jatkua!

Vasen: 18 Lupiineja / Keskellä: 70 Kuulaus / Oikealla: 13 Kanervia

Rakastuin todella pahasti Lumenen tämän syksyn punavalikoimaan. Pahemmin kuin koskaan ennen mihinkään kokoelmaan tai kausituotteisiin ennen. Näiden sävyt iski muhun oikein kunnolla ja päätinkin, että opettelen käyttämään tämän syksyn aikana huulipunia ihan vain sen takia, että nämä(kin) ihanuudet pääsee käyttöön! Näiden punien lisäksi tuli yksi rusehtava sävy (89 Kuunvalo), joten en ottanut testiin.

18 Lupiineja on oikein kaunis, violettiin vivahtava huulipuna. Väri on todella nätti ja intensiivinen, hiukan kylmäkin ehkä. Niin ja tarvitseeko mainita, että nämä Lumene Wild Rose-huulipunat ovat todella helppoja ollessaan näin kosteuttavia – rajauksen voi hyvillä mielin jättää pois, etenkin jos omien huulien rajat ovat selkeät ja punat pysyvät muutenkin helposti paikallaan. Violetti on sinisen ohella lempivärini, jota tulen varmasti tänä syksynä viljelemään oikein olan takaa!

70 Kuulaus on tumma, hiukan pinkahtava punaisen sävy. Oikein nätti syksyyn ja sopii todella hyvin neutraalin ruskean silmämeikin pariksi. Kannattaa jättää kuitenkin muu meikki melko neutraaliksi, antaa punan loistaa. Ihana perus punainen olematta kuitenkaan liian kirkas.

13 Kanervia on hiukan tummempi, vähän ruskeaan taittava punainen. Todella kaunis tämäkin, liukuu hyvin huulille ja jättää nätin pinnan. Tämän kanssa sopii muuten mainiosti yhteen Lumenen tämän syksyn uuttuuslakka sävyssä 113  Ruusupuu. Suosittelen testaamaan!

En oikeasti osaa nimetä lemppariani! Voisin käyttää kaikkia joka ikinen päivä, ellei minulla olisi vain yhtä paria huulia (jotka ovat tällä hetkellä yberkuivat). Nämä punat, kuten koko muu Lumenen syysmallisto, tulee kauppoihin nyt syyskuussa 2015. Lumenea löytyy mm. Sokokselta, Anttilasta ja ihan perus marketeista. Hintaa näillä punilla on keskimäärin 10.90€, mutta tarjouksiakin saattaa löytyä.

Mikä on teidän lemppari?


Tuotteet saatu blogin kautta

12 kommenttia

 1. Catarina kirjoitti:

  Mun on saatava Kanervia ja Lupiineja! Uskomattoman kauniita *_* <3

 2. Jonna H. kirjoitti:

  Lupiineja on niin kaunis! <3

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No eikö olekin! Mullakin nuo kaksi on näistä kolmesta lempparit, silti en halua edes joutua päättämään niiden kahden välistä!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niin on <3 🙂

 5. Ninni kirjoitti:

  Tuo Kanervia menee omalle ostoslistalle 🙂 Ihana syksypuna <3

 6. Saana Väliheikki kirjoitti:

  Mä luovutin tänään kyllä kesän suhteen ja puin takin ja kaulaliinan 🙁 Vaikka tottapuhuen odottelen kyllä jo syksyn neuleita, huiveja ja huulipunia. Mulla on aikalailla tuon Luupinejan sävyinen huulipuna kotivarastoissa, mutta valitettavasti se on mieskeskeiseen toimistoon vähän liian huomiota herättävä väri

 7. Milla / millamainen kirjoitti:

  Upeita sävyjä! Mulla on haaveissa syksyksi joku ihana tosi tummanpunainen sävy. Täytyy tsekata Lumenen uusi valikoima, jos sieltä löytyis joku kiva. 🙂

 8. ANNI MARIA kirjoitti:

  Ooi vau! Uutta syyshuulipunaa tässä kaipaisikin! Tuo sävy 18 on mun lemppari 🙂

 9. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Eikö olekin! 🙂

 10. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama homma, syksyä odottelen mutta en anna vielä periksi! Ellen sitten ihan iltasella jonnekin joudu menemään, silloin taitaa takkia jo tarvita…

 11. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Isadoran syyskokoelmasta Rock & Romance saattaisi löytyä, heillä on todella ihanat sävyt tälle sykslle myös!

 12. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Se ja Kanervia on mun lempparit, en osaa päättää vieläkään! 🙂 Eri päivälle omansa, right?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *