Hae
Hannamaria

349 – Bloggaajaboxi 2015

Kerkesinkin Instagramin puolella jo hiukan vouhottaa tämän kuun LivBoxista. Syyskuun boxi on siis se kuuluisa Bloggaajaboxi, jota täyttämään on valittu joukko kokeneita kauneusbloggaajia heidän omilla lempparituotteillaan. Olen aiemminkin kirjoittanut LivBoxeista mm. viime kesäkuussa ja heinäkuussa, joten en mene LivBoxin konseptiin sen syvemmin vaan paneudun tuotteisiin.

Carmex -huulirasva / Glamglow Thirstymud Hudrating Treatment / Cutrin Premium Oil Treatment / Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha / Dermatologica Daily Microfolioant / Trind Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja

Boxi oli tässä kuussa yllättävän hyvä! Ainoastaan Lumenen kulmakarvageelistä olin hiukan harmissani, se kun ei mun tummille kulmille käy ja taitaa lähteä etiäpäin – heti kun keksin vaaleahipiäisen ystävän, joka sen ottaa vastaan! Tai sitten arvon tuotteen eteenpäin… Carmex on myös nähty monesti, mutta ei mene koskaan hukkaan. Muut olikin tuotteita, joista olen paljon kuullu ja joiden testaamista todella odotan!

Cutrin Premium Oil Treatment: Eniten innoissani taidan olla tästä tuotteesta – kuten aiemmin kerroin, hiukseni ovat olleet hiukan vallattomat tässä lähiakoina vaikka olenkin käyttänyt öljyä ja hoivaillut niitä parhaani mukaan. Tämä on Eevin (Mini Fitness) valitsema tuote, joka on tarkoitettu lähinnä hennoilla ja normaaleille hiuksille. Uskon tämän silti käyvän erittäin hyvin värjättyyn tukkaani. Tuote sisältää argan- ja ruusumarjaöljyä, joten tuoksukin on huumaava! Arvo: 24,90€ / 100ml

Carmex Classic: Kuten sanoin, tuote on minulle jo ennestään tuttu ja vuosia sitten, kun tämä Suomeen tuotiin, käytin tätä monta, monta purkkia. Ja tuubia. Tämä oli Karkkipäivä-blogin Sannin valinta, mutta uskon että mikäli tilaisuus olisi annettu, olisi hän Boxiin valinnut jotakin muuta uutta ja kiehtovaa. Arvo: 2,45€ / 7,5g

Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja: Tästä Tainan (Charming Nails) valitsemasta kynnenvahvistajasta olen kuullut pelkkää hyvää, mutta silti se on aina kauppareissulla jäänyt matkasta. Tuotteen luvataan tehoapua katkeileville, halkeileville ja hauraille kynsille. Toivotaan että se pitää lupauksensa ja säännöllisellä käytöllä lujittaa meikäläisen heikkoja kynsiä ja saa niistä hiukan vahvemmat! Arvo: 16,50€ / 9ml (tämä on 4ml näytekoko)

Dermatologica Daily Microfoliant: Ostolakossa-Virve valitsi boxiin oman ehdottoman lempparinsa ihonpuhdistukseen, jonka toivon olevan yhtä ihana kuin hypetetty. Jos en aivan väärässä ole, on tämäkin boxissa ennen nähty. Ei tosin haittaa minua, en ole koskaan tätä testaamaan päässyt! Tuote sopii jokaiselle iholle riisipohjaisen entsyymikuorintajauheensa ansiosta, joka mikrokuorii elottoman solukon ihon pinnalta ja saa ihosta kirkkaamman. Kaada vajaa teelusikka kuorintaa erittäin märkiin käsiin ja vaahdota kunnolla. Arvo: 60,90€ / 75g (tämä on 13g näyteputeli)

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment: Toinen tuote, josta olen erityisen innoissani on tämä Malenamin boxiin valitsema, Glamglown tehokosteuttava maski – tällä hetkellä mulla on kosteuttavana maskina käytössä Clarinsin Hydraquench Cream Mask, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Odotan mielenkiinnolla voittaako tämä sen – toisaalta toivon että voittaa, toisaalta en (tähän mulla nimittäin ei kukkaron nyörit helly vaikka miten upea olisi!). Tuotteen mikrokokoinen savi vangitsee ihon kosteuden ja saa aikaan erittäin pehmeä ja superkosteutetun lopputuloksen. Raaka-aineina toimii mm. hyaluroni-, sitruuna- ja linolihappoja sekä aitoja jauhettuja oliivinlehtiä. Tuoksu on jo tuubin läpi huumaava, en vielä hennonut aukaista! Arvo: 52,90€ / 50g (tämä on 15g näyte)

Kokonaisuutena boxi oli mulle erittäin mielenkiintoinen. Hiukan tosin aiheutti boxikauteutta osan saamat Minnan hiusnaamio (Maria Nilan  Luminous Color Masque) sekä Clarinsin Beauty Flash Balm. MUTTA uskon ainakin ihastuvani näihinkin, eli kokonaisuutena tykkäsin ja olin positiivisesti yllättynyt parin viime boxin olleen hiukan toisella kädellä tehtyjä.

Mitä piditte Bloggaajaboxista?

6 kommenttia

 1. Janet kirjoitti:

  Joo, siis boxinhan on kokonaisuutena ihan himputin hyvä, mutta itseä harmittaa se, että sain kolme tuotetta, jotka boxissa on mulle jo aiemmin tullut. Lumene tuttu muuten kun olen ostanut. Vain nuo kaksi oli ihan uutta. Mutta sisältöhän on oikeasti todella hyvä 🙂

 2. Milla / millamainen kirjoitti:

  Mä näinkin jo toisessa blogissa tämän sisällön. Musta on tosi kiva, että noissa bokseissa tulee välillä näytteitä arvokkaammista tuotteista (kuten nyt esim. toi Dermalogica ja Glamgow). Mä en itse välttämättä raaskis ostaa kokeiluun, vaikka tuotekuvaus kuulostais tosi hyvältä. Siksipä onkin just jees, että voi noiden avulla ensin testata itse rauhassa ja sen jälkeen mahdollisesti rohkaistua ostamaan. 🙂

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Muualtakin kuului samaa, varsinkin hiukan pidempään tilanneilta, että boxissa oli muutama jo useamman kerran mukana ollut tuote. Tykkäsin boxista itse kanssa tosi paljon!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ihan samaa mieltä, se on hienoo että tulee näistä hiukan kalliimmistakin tuotteista näitä näytekokoja niin tietää tykkääkö tuotteesta ja voi rauhassa harkita haluaako sijoittaa täyteen puteliin. Sama homma, itekään en Glamglowta ja Dermatologicaa olisi todellakaan ostanut kokeiluun täysikokoisena!

 5. Viltsu kirjoitti:

  Pikkasen eroavuuta meidän bokseissa, mutta kummallakin kivoja tuotteita. Omassani Glamglow:n tilalla Clarins Beauty flash balm.
  Dermatologica Daily Microfoliantin tilalla oli Dermalogica Multivitamin Power firm ja Cutrin Premium Oil Treatmentin tilalla Maria Nila Luminous colour masque

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tällä kertaa boxeissa oli todella paljon hajontaa! Ihan yllätyin kun kuulin mitä muut olivat saaneet, olisin mielelläni testannut myös tuota hiusmaskia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.