Hae
Hannamaria

351 – Lumene New Neutrals – syksy 2015

Viime viikolla intoilin Lumene uusista Wild Rose -syyspunista ja nyt ajattelin palata aiheeseen takaisin. En tosin huulipunien muodossa, vaan ajatuksena intoilla syksyn silmämeikkilookista – ja ehkä yhdestä uutukaisesta meikkivoiteesta!

Lumenen tämän syksyn syyslook on erittäin ajaton – sen voi ’kierrättää’ vuodesta toiseen ja päivittää sillä hetkellä muodissa olevilla koostumuksilla ja sävyillä. Tällä hetkellä luomiväreissä valloillaan on matta, kynsissä matan ja kiillon yhdistelmät ja huulilla taasen marjaisat ja hiukan rusehtavaan taittavat punaiset.

Sain valita Lumenelta testiin suosikkejani tästä syksyn valikoimasta. Valitsin syksyn Lumene Blueberry Long-wear Duet-luomiväriuutuuksista sävyn 13 Syystaivas (ovh n.11,90€), kun taas hiukan lämpimämmän duon, sävy 14 Pajun varpu, jätin muille. Näiden duojen sävyt ovat mattasävyjä, joten meikki muuten kannattaa jättää raikkaaksi ja heleäksi – itse jätin jopa rajauksen pois, että lookista ei tulisi liian raju päiväkäyttöön silmälasien kanssa.

Wild Rose-huulipunien (ovh n.10,90€) ja näiden duet-luomivärien lisäksi syksyistämisen koki myös Lumenen Gel Effect-kynsilakat – sävyjä tuli neljä täydellisesti syksyyn sopivaa; 113 Ruusupuu, 118 Syysluumu (matta), 170 Tummaa viiniä sekä 189 Samettiyö (matta). Nämä jätin suosiolla kuvaamatta nysäkynsilläni, eivät olisi tehneet oikeutta näille upeille sävyille. Lakkojen ovh n. 5,90€

Luomilla pohja on duon vaaleampaa säyvä, luomivaossa taas komeilee ruskea, jota Lumenella kuvaillaan hiukan luumuiseksi (mutta jota en itse kyllä siitä huomaa). Lookki on simppeli, mutta täysin mattaisena aika vangitseva ja sopii erittäin monelle. Ainoana lisäyksenä jostain muusta paletista ottaisin kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan sijoitettavan sävyn, kirkastaisi katsetta hiukan varsinkin lasien takaa.

Kaikki nämä tuotteet ovat saavasissa rajoitetun ajan mm. Sokoksissa ja Stockmanneilla, myös hyvin varustelluissa vähittäiskaupoissa ja tavarataloissa nyt Syyskuusta 2015 alkaen.

Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja
Meikkipohja – Lumene Nude Perfection Glow Heleyttävä meikkivoide (uutuus)*
Puuteri – Rimmel Clear Complexion Clarifying Powder, shade 021 Transparent
Peiteaine (silmien alla) – Make Up Store Cover All, Blue
Varjostus – Benefit Hoola Bronzer
Korostus – Lumene Touch of Radiance highlighter*
Päälle – Urban Decay All Nighter Setting Spray

Silmät, kulmat, huulet
Luomivärit – Lumene Blueberry Long-wear Duet, sävy 13 Syystaivas*
Ripset – Urban Decay Perversion mascara
Kulmat – Clarins kulmakynä, sävy 01/ IsaDora Brow Shaping Gel, sävy 62 Dark Brown*
Huulet – Lumene Wild Rose sävy 70 Kuulaus*

Mitä pidätte Lumenen syksystä?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

4 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  Oi, toi puna sopii sulle täydellisesti. <3

 2. Anne H kirjoitti:

  Wau mikä huulipuna, näyttää tosi hyvältä! 🙂 Täytyykin käydä itsekin kurkkaamassa tuo sävy 🙂

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oi kiitos 🙂 Tykkään siitä itsekin suuresti, tänään okin metsästyksen alla siihen mätsäävä huultenrajauskynä!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen, sopii suomalaiseen ihoon ja hipiään kuin nenä päähän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *