Hae
Hannamaria

360 – Meikkivoideuutuus: Lumene Nude Perfection Glow

Sain jo jokin aika sitten testiin Lumenen tässä kuussa markkinoille tulleen uutuusmeikkivoiteen, joka kantaa nimeä Nude Perfection Glow Foundation. Nimi todellakin kertoo jo suurimman osan mitä tästä ’meikkivoiteesta’ tarvitsee tietää – pohjasta tulee erittäin läpikuultava ja kuulas.

Kuten nykyään aina, Lumenen pakkaukset ovat kuin unelma. Tuotetta tulee juuri sopivan verran ja tuubi pysyy helposti siistinä. Myös ulkoasu ja graafinen ilme on todella siisti. Itselleni sopiva sävy tästäkin on numero 0 Light Ivory, mutta sain testiin myös numeron 1 Classic Beige (Kultahiekka), joka sopi itselleni kesäämmällä.

Itse voide on erittäin kevyttä ja liukuu paikoilleen vaivatta. Tämän vesipohjaisen meikkivoiteen sanotaan sisältävän suomalaisen lakan siemenuutetta, jonka on tarkoitus ravita ja kosteuttaa ihoa.  Voidetta voi helposti kerrostaa pari-kolmekin kerrosta eikä naama tunnu tai näytä ollenkaan kakulta. Voide sisältää myös suojakertoimen 15.

Vasen – ennen / Oikea – jälkeen (1 kerros koko kasvoilla)

Kuten näkyy, niin peittoa ei löydy kovinkaan paljoa. Tämähän on tarkoitettu vain tasoittamaan ihon pintaa ja pieniä virheitä, joten en odottanutkaan suurta peittävyyttä. Sitä hiukan ihmettelen, miten tätä tituleerataan meikkivoiteeksi vaikka tästä tulee enemmänkin mieleen joko sävyttävä kosteusvoide tai BB-voide. Niin tai miksei Lumenen oma CC-voidekin…

Itselläni on tätä nykyä heikosti rasvoittuva T-alue ja pelkän puuterinnin kanssa tämä kiilti erittäin vahvasti jo iltapäivällä. Toki primerin ja meikinkiinnityssuihkeen kanssa tulos on eri, silloin tämä pysyy hyvin paikallaan. Toisaalta kun voin käyttää meikkivoidetta, joka peittää hiukan enemmän ja joka pysyy paikallaan pidempään ilman turhia kikkailuja aamuisin, valitsen ennemmin sen. Kuten Lumenen Blur -meikkivoide, jota käytin mm. tämän meikin pohjalla. Näiden sekoitus voisi toimia erittäin hyvin

Tämä on siis normaalille kasvotyypille, joka tarvitsee vain pientä ihon virheiden tasoittamista ja jota ei haittaa oman ihon sävyn ja virheiden kuultaminen lävitse. Kuiviin kohtiin tämä ei tartu, siitä isosti plussaa.

Tämä voide lanseerattiin Syyskuun alussa, joten sitä löytyy jo lähes kaikkialta mistä Lumenea normaalistikin ostat – vähittäistavarakaupoista, Sokkarilta, Stockmannilta ja erinäisistä verkkokaupoista.


Oletteko testanneet tätä Lumenen uutuutta?

Ps. I love me- liput voitti nimimerkit Peeko sekä Kätlin! Voittajille on laitettu s-postia 🙂

Tuotteet saatu testiin blogin kautta. 

8 kommenttia

 1. Jonna H. kirjoitti:

  En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta kuulostaa just sellaiselta pohjalta mistä pidän, vaikka peittoa ei paljoakaan ole.

 2. Heidi kirjoitti:

  En oo testannut, mutta voisi ottaa kokeiluun, mulla ei oo ollut oikeastaan ikinä mitään pahaa sanaa lumenen meikkivoiteista, ihan paras hinta-laatusuhde! 🙂

  http://more-than-we.blogspot.fi/

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hyvä jos oli mun arviosta apua! 🙂 Kerro toki miten testin kanssa kävi!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä, hinta-laatusuhde niissä kyllä on kohdillaan! Mikäli vaan tämän meikkivoiteen kategoriaan tiput niin testaa ihmeessä! 🙂

 5. Hanna kirjoitti:

  Jos kerta muistuttaa kovinkin BB-/CC-voiteita, niin voisi sopia meikäläiselle oikein hyvin! En ole ainakaan tähän mennessä koskaan innostunut paksuista ja raskaista meikkivoiteista. Kunhan tuo oma CC-voide rupee vetelemään viimeisiään, niin voisin kuvitella testaavani tätä 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kaikelle on omat käyttäjänsä, jos osut tähän kategoriaan niin testaa ihmeessä! Sulla kyllä taitaa olla niin vihreetön iho että hyvinkin pärjäät tällä 😀

 7. Anonymous kirjoitti:

  Tämä meikkivoide on minulla nykyään päivittäin käytössä, siitä tuli pitkän etsinnän jälkeen luottomeikkivoiteeni. Minulla tämä toimii todella hyvin. Tasoittaa jotenkin ihon pinnan ja sävyn niin, että mielestäni pikkuvirheet eivät edes näy. Laitan näkyviin laikkuihin peitepuikkoa, niin tulos on täydellinen. Antaa juuri sopivan hehkun kasvoille. Puuterin kanssa tämä pysyy koko päivän minulla hyvänä. Itse asiassa jopa paranee päivän mittaan, tulee jotenkin vielä kuultavammaksi – ei kiiltävämmäksi. Eli tässä hehkutusta vähän mielestäni todella hyvälle meikkivoiteelle.

 8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Hyvä jos sinun ihollasi tämä toimii näinkin hyvin! 🙂 Onnea on löytää itselle täydellinen meikkivoide!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *