Hae
Hannamaria

363 – Ecotoolsin siveltimet

Sain tuossa vähän aikaa sitten kolmisen kappaletta ihania EcoToolsin siveltimiä testiin. Näistä jokainen tuli tarpeeseen, vaikka yhden jämäkkyyttä käyttötarkoitusta ajatellen hiukan ihmettelin. Olen suuri EcoTools-fani muutenkin, omistan heiltä jo muutaman silmämeikkiin tarkoitetun siveltimen entuudestaan.

Se, mikä mulle tekee EcoToolsista EcoToolsin on ehdottomasti kaikkien siveltimien bambuvarsi. Se yhdisettynä kierrätetystä alumiinista tehtyyn liitinosaan ja kruunattuna upean pehmeillä, synteettisillä harjaosilla… Siinä on paketti jo ulkonäkönsäkin puolesta kasassa. Hyvää on myös se, että mikään osa ei luultavasti ole edes nähnyt eläintä koko kaarensa aikana, eli näitä ei missään tapauksessa ole testattu eläimillä.

Siveltimet ovat muutenkin kokeneet pikkuisen päivityksen, sillä valikoimaa on lisätty ja ulkonäköön panostettu. Alempana esittelemäni peitevoide- ja puuterisivellin kuuluvat Complexion Collection -sarjaan, jonka pakkaukset ja ulkonäkö ovat muutenkin ihan omaa luokkaansa.

Koko paketti jokaista sivellintä myöden on siis valmistettu 95% kierrätetyistä raaka-aineista tai nopeasti uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Myöskin pussit, joissa siveltimet tulevat on tehty kestävyyttä ajatellen – pussien materiaali on hamppu-puuvillasekoitetta, joten sivellin pysyy hyvin suojassa pussissaan mm. käsilaukun pohjalla. Ja mulla ainakin tuli yllätyksenä, että EcoTools -siveltimiä on tehty vasta vuodesta 2008!!

1258 Peitevoidesivellin – UUTUUS (n. 9,90€)

Mutta sitten itse siveltimiin. Tämä vastikää lanseerattu peitevoidesivellin oli aika upea. Testasin tätä niin nestemäisellä kuin jankimmallakin peiteaineella ja levitys kävi aika nätisti. Hirveän peittävää jälkeä ei yhdellä kerroksella saanut, mutta kerrostaminen onnistui näppärästi ja näin peittoa löytyi. Myöskin häivitys oli erittäin helppoa.

Itse käytin tätä silmänympärysalueen peittämiseen, ihon pienimpien virheiden peittoon kuvittelisin tämän olevan hiukan liian iso ja harva. Mm. Isadoran Color Correcting Concealer-paletin tuotteisiin tämä saattaisi olla omiaan.

1219 Puuterisivellin – UUTUUS (n. 14€)

Tästä puuterisiveltimestä tuli mun ehdoton lemppari. Tämä on melko jykevä ja tuote levittyy todella tasaisesti. Harjakset ovat pehmeät, mutta jämäkät. Tuotetta tarttuu juuri hyvä määrä ja ylimääräinen on helppo napauttaa pois. Kooltaan tämä on melko normaali puuterisivellin, mutta sen ’lättäisyys’ yllätti. Tykkään silti, ihan ehdoton suosikki niin kivi- kuin irtopuuterin levittämiseen.

1271 – Meikkisivenisivellin (n. 14€)

En ole koskaan tavannut yhtä tiivistä meikkisientä kuin tämä! Aivan uskomattoman tiivis ja ainakin omallani oli jopa hiukan vaivalloista levittää nestemäinen meikkivoide. Levitin meikkivoiteeni kuivalla siveltimellä, joten kuvittelisin kostutetun tekevän parempaa duunia. Muotoilu tässä kyllä on kohdallaan – kapeneva kärki helpottaa suuresti silmän ja nenän pielten alueelle pääsyä.  Itse käyttäisin tätä ennemminkin tuomaan lisäpeittoa nenänpieliin ja silmän alueelle kuin koko kasvojen alueen levitykseen. Myöskin voidemaiset korostus- ja varjostustuotteet voisivat toimia tällä erittäin hyvin – levitys tasaisella osalla ja häivytys pyöreällä.

Ecotools -siveltimiä saa mm. Sokkareilta, Anttiloista, Stockmanneilta ja erinäisistä verkkokaupoista, kuten mm. Hyvinvoinnin tavaratalosta, eleven.fi:stä ja Biodellyltä.

Onko teillä EcoToolsin siveltimiä?

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

4 kommenttia

 1. Christina kirjoitti:

  Oijoi, tuo meikkisienisivellin on mulle ihan uusi juttu! Pakko päästä testaamaan! Mulla on ollut samalta merkiltä pari sivellintä myös käytössä, ja olen tykännyt tosi paljon. 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Kuten tokaisin niin se on melko tiivis, joten kokeile ihmeessä kostutettuna jne myös! 🙂 Itsekin oon suuri EcoToolsin fani! 🙂

 3. Ninni kirjoitti:

  Ecotoolsin siveltimet on kyllä tosi hyviä hintaansa nähden 🙂 Voitin tämän siveltimen https://www.ecotools.com/brushes/eye-tools/complexion-collection-eye-perfecting-brush eräästä blogiarvonnasta, mutta jostain syystä sen funktio ei oikein aukea mulle. Todella "jouhinen" ja kova sivellin ja se jopa hieman sattuu iholla eli ainakaan silmään en sitä ole uskaltanut ensikokemuksen jälkeen laittaa.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Erittäin harmi! Ite en ole tuohon siveltimeen päässyt käsiksi joten en osaa omaa kokemusta sanoa, mutta näyttää ainakin mukailevan oman sormen mallia ja kuvittelisin sen tekevän nimen omaan tummien silmänalusten peittoon tehtävänsä. Harja saattaa olla jämäkkä, pehmisikö se yhtään jos pesit sen kerran tai hukutit sen nestemäiseen peiteaineeseen? Täytyy koittaa josko pääsisi jossain tätä kokeilemaan, osaisin sitten tulevaisuudessakin sanoa oman mielipiteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.