Hae
Hannamaria

364 – Rock & Romance

Tämän syksyn Isadoran kokoelma oli mulle todella mieleen! Kokoelman nimi, Rock & Romance, on kuin nappi merimiehen paitaan – kruunaa tämän syksyn. Kokoelma tuli myyntiin jo viime kuun puolella ja osa näistä tuotteista on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten kannattaa olla melko nopea käänteissään mikäli näitä vielä halajaa!

Sain itselleni testiin luomiväripaletin nimeltä Urban Green, joka on yksi Isadoran tämän syksyn  nelikoista. Loin itselleni paletista arkikäyttöön kelpaavan, melko tumman lookin. Tässähän olisi potentiaalia vaikka kuinka tummaan smokyyn, etenkin rajaukset lisäämällä ja paletin tummempia sävyjä käyttämällä. Myöskin kostealla siveltimellä tehtynä näistä saa paljon enemmän pigmenttiä irti.

Hiukan vihertävä paletti on minulle todella mieleen – ruskeille silmille mun mielestä käy melkein kaikki, mutta etenkin vihreä ja sen eri sävyt saa ruskeat silmät eloon. Tosin tässä ne eivät hirveän intensiiviset ole, mutta ihana pieni vihreän sävy tuosta tummimmasta oikean alakulman napista puskee läpi.

Tässä Urban Green -paletissa on kolme hohtavaa väriä ja yksi mattainen, nimen omaan tuo vihertävä alakulman luomivärinappi. Värit ovat neutraaleja, jotka sopivat kaikki todella hyvin syksyyn. Pigmenttiä on hyvin joka napissa, ainut mitä olisin tähän palettiin kaivannut on hiukan vaaleampi korostusväri kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.

Samalla sain testiin yhden tämän syksyn kokoelman huulipunista, sävyltään 175 Cool Cashmere. Tämä on todella kaunis nudepuna, vaikka tuubissa näyttää melko tummalta. Itse arkipäivinä käytän todella harvoin mitään todella värikästä punaa, joten tämä on pelastanut mun päivät tekemällä ilmeestä freesin. Tämä sopii arkikäyttöön myös kosteutuksensa puolesta – joka päivä ei huulet ole parhaassa mahdollisessa kunnossa ja vaativat niin kosteutta, kuin hiukan sävyäkin ja tämä on melko täydellinen ratkaisu näihin ongelmiin.

Lopuksi vielä look lasien kanssa! Punasin vielä huuleni ihanan syksyisen värisiksi viimeistä kuvaa varten jotta näette miltä look näyttää eriväristen huulien kanssa ja miten se tuo siihen heti hiukan ryhtiä ja saa sen heti muuttumaan paremmin iltamenoihin sopivaksi!

Hyvää viikonlopun alkua!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.