Hae
Hannamaria

365 – Indiedays Blog Awards: Vuoden inspiroivin kauneusblogi -ehdokkuus

Hyvää lauantaita kaikille! Eilen pyörähti käyntiin Indiedaysin Blog Awardsien äänestykset ja päädyin ehdolle  mahtavien kauneusblogien joukkoon. hannamaria on pikku hiljaa muuttunut kauneuspainotteiseksi blogiksi, silti sisältäen postauksia muilta aihealueilta. Pyrin tuomaan kauneutta tässä blogissa esille sen kaikissa muodoissa, niin ihonhoitona kuin meikkienkin ja tutoriaalienkin kautta.

Päädyin ehdolle mukaan kauneusbloggaajien kermaan, joten onnekseni tänä vuonna myös toimitus valitsee suosikkinsa. Jokainen ääni siis ratkaisee. Tänä vuonna saman kategorian alla näyttää voivan äänestää useampaa blogia, joten ääniä voi antaa useamalle blogille. Itse kävin jo äänestämässä useampaa mun kauneusblogisuosikkia ;D

Äänestämään pääset alla olevasta linkistä ja samoin klikkaamalla yllä näkyvää banneria. Myöskin blogini sivupalkista löytyy äänestyssivulle vievä nappi.

http://goo.gl/0xag7l

Muista kategorioista löytyy muutama mun Jyväskylän alueen suosikki, joten suosittelen tsekkaamaan heidätkin ja antamaan äänen jokaisessa kategoriassa 🙂 Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5kpl kolmen henden lippupaketteja Blog Awards-gaalaan 31.10!

Ps. Ensi viikolla on kivoja uutuuksia tässäkin blogissa – mm. blogin ulkonäkö kokee pienen muutoksen 😉

2 kommenttia

  1. Helena kirjoitti:

    Tsemppiä! Ite en vaan uskaltanut pistää blogiani ehdolle.. 😀

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitos! Mullakin se oli lähinnä näkyvyyden takia, siellä on ihan törkeen kovia nimiä joukossa niin lopputulos on aika laila selvillä mutta aina saa yrittää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.