Hae
Hannamaria

367 – Inspiraatiota kampaamokäynnille

Siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi käynyt kampaajalla! Itse asiassa viimeksi kampaajan penkillä tuli istuttua Toukokuussa, sen jälkeen olenkin värjännyt hiukset itse. Leikkuuta ei siis ole tehty ja ikävä kyllä latvat näyttää jo siltä vaikka kosteuttavia tuotteita olenkin yrittänyt käyttää. Nyt tyvikasvua on jo parin sentin verran ja tukka on aika järkyttävän näköinen, joten en malta päästä keskiviikkona kampaajan tuoliin!! Ajattelinkin pitkästä aikaa kerätä hiukan inspiraatiokuvia kampaajakäyntiä varten.


kuva / kuva / kuva / kuva

Tällä kertaa ajattelin siirtyä hiukan kirkkaampaan punaiseen mikäli tästä nykyisestä kuontalosta sellaisen saa irti. En karta vaalennustakaan, jos sillä päästään haluamaan lopputulokseen. Mielessä pyöri myös look, jossa tyvi olisi jätetty tummemmaksi ja väri haalenisi latvaan, mutta tähän pituuteen se taitaa olla vielä liikaa. Odotellaan hiusten kasvua ja katsellaan sitten 😉

kuva / kuva / kuva / kuva 

Mallille ei hirveästi tehdä. Kasvatan tätä kuontaloa edelleen, mutta jotakin kivaa muutosta etuosaan olisi ihana saada. Esimerkiksi tuollainen oikean alakulman Heidi Klum -otsis voisi sopia mulle hyvin – en kuitenkaan ihan kunnon otsista enää halua ja tälläinen pitkä olisi aika hyvä välimuoto. Kerrostuksilla saisi keveyttä tähän reuhkaan, mutta miten se tämän mittaisessa onnistuu, en tiedä.

Ps. Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta? Itse ainakin tykkään todella paljon!

http://www.beautybox.fi/indiedays-blog-awards

4 kommenttia

 1. Katja Vuori kirjoitti:

  Voi vitsi kun pääsisi itsekin kampaajalle pitkästä aikaa, olisi ihana vähän muuttaa tyyliä! Hyviä nuo inspiraatiokuvat, tuollainen punainen olis niin siisti!! Toki vaaleakin toimii mutta kun itsellä on vaaleat hiukset niin aina sitä ihailee muita vaihtoehtoja ja miettii että jos joskus uskaltaisin… 🙂

  Rentouttavaa kampaajakäyntiä ja valokuvia tänne sitten uudesta lookista! 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Mullakin viimeisestä käynnistä on tosiaan se viitisen kuukautta, joka on mulle ihmeellisen pitkä väli! Aion todellakin rentoutua ja postailla kuvia reuhkasta kun kerkeän! 🙂

 3. vilma jaakkola kirjoitti:

  Mun pitäisi myös käydä kampajalle… Voitko suositella Jyväskylässä jotain tiettyä? 🙂 Toi punainen näyttää niin upealta!

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Suosittelen ehdottomasti Kampaamo Lumoa Kilpisenkadulla. Sanna osaa asiansa todella hyvin, tietää alasta paljon ja hänellä on aina selvä visio! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.