Hae
Hannamaria

368 – Osana DailyChic -tiimiä!

Pieni ilouutinen tähän väliin Keskiviikkoa piristämään – aloitin tuossa n. reilu viikko sitten DailyChicin sisällöntuottajana! Olen tähän mennessä palauttanut jo kaksi postausta, joista yksi on jo julkaistu. Toimin tästä edespäin pääosin kauneuspuolen sisällöntuottajana, mutta saatan välillä poiketa muissakin kategorioissa.

DailyChic on uudenlainen Lifestylemedia. Tarjoamme vinkkejä ja inspiraatiota mielenkiintoisten artikkelien parissa mahtavien sisällöntuottajien tuottamana.

Kategorioita löytyy niin kauneuden, terveyden sekä hyvinvoinnin, muodin, sisustamisen ja DIY:n, matkailun, ruoan ja juoman kuin perinteisen lifestylenkin puolelta. DailyChicistä löytyy ajankohtaisia ohjeita ja vuodenaikoihin sopivia tutoriaaleja. Minun lisäkseni mukana ovat mm. Anni Suvisuo, Dazzling Glow -blogin Maria, White and sweet -blogin Hanna sekä Fashion Statement -blogista tuttu Reetta.

http://www.dailychic.fi/how-to-pysyvan-huulimeikin-tekeminen/

Minulta, kuten muiltakin, tulee artikkeli viikoittain. Ensimmäinen artikkelini käsitteli pysyvän huulimeikin tekoa ja taitaapa muuten olla ihan ensimmäinen meikkitutoriaalini ikinä! Seuraavana vuorossa on helppo Halloween-meikki ja kauneuden parissa jatketaan ainakin viikko tai kaksi ;D Kerron tottakai täällä blogin puolella milloin minulta on julkaistu uusi artikkeli, jotta pääsette jakamaan ja kommentoimaan sinnekin 😉

DailyChic löytyy seuraavasti SOMEsta:
Facebook: DailyChic – Fashion & Lifestyle
Instagram: @dailychicofficial #dailychicofficial
Twitter: @DailyChicOfficial  #dailychicofficial

http://www.beautybox.fi/indiedays-blog-awards

PS. TÄNÄÄN ON KAMPAAJA, hiukan jännittää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.