Hae
Hannamaria

369 – I love me -messut: Nappaa vinkit!

Tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin Helsingin Messukeskuksen valtaa jälleen suuri määrä kauneusalan niin ammattilaisia, kuin harrastajiakin. Saman katon alle on tällä kertaa koottu kuuden eri alueen näytteilleasettajia; Luonnollisesti, Terveys, Kauneus, Muoti, Koru & kello sekä Näe & Näy. Näiden lisäksi järjestetään ammattilaisille suunnatut Kosmetologipäivät, joihin yleisökin pääsee lauantaina 17.10 klo 14 eteenpäin ja sunnuntaina 18.10. koko päivän! Alla on eroteltuna, mitä kustakin hallista kannattaa bongata – tässä lisäksi lista kaikista näytteilleasettajista!

Muoti + Koru&Kello = Lifestyle, hallit 1&2
Muotia ties missä muodossa! Näytteilleasettajia on aivan huikeat määrät melkein jokaiselta muodin saralta. On Kalevalaa, Kultajousta, Iberoa, Jukka Rintalaa ja paljon muita upeita brändejä . Muodin näytteilleasettajat löydät tästä, Koru & Kello -näytteilleasettajat tästä. Mukana on myös näytösalue, Fashion lounge sekä ammattilaisille suunnattu luentosali. Jokaisella lavalla tapahtuu paljon, joten kokosin itseäni eniten kiinnostavat jutut alle.

Näytösalueen tärpit, tästä koko ohjelma:
Päivittäin I love fashion -muotinäytös monena eri ajankohtana
– Päivittäin Schwarzkopf Professionalsin Essential Looks -muotinäytös, monena eri ajankohtana
Perjantaina klo 13.30 Specsaversin Sähäkin silmälasimallikilpailun finaali ja I love fashion -muotinäytös

Fashion loungen tärpit, tästä koko ohjelma (mukana myös Voicen livelähetys).
– PE 12.30 Roosa nauha -keräyskampanja sekä Lumi Roosa nauha -sormus
Olli Johan Lindroosin sekä Syöpäsäätiön yhteistyö Roosa nauha –kampanjassa 
– PE 13.00 Henkilöhaastattelussa Antti Asplund
– PE 15.00 Intohimona ideat – mistä hyvä blogi syntyy (Voicen juontajan Petra Soikkelin haastattelussa bloggari Viola Nygren)
– LA 12.00 Tyylikylpy – Niina Backman, Noora Hautakangas ja Voicen Kuuntelijoiden  stailaus 
– LA 13.30 Muoti, muotoilu ja maailma on murroksessa. Digitaalisuus muuttaa arkea kohisten, mutta vastatrendinä aitojen asioiden ja kohtaamisten arvostus nousee. Vuoden 2016 trendejä valotetaan neljän teeman kautta. Nämä ovat inspiraatio, muutos, energia ja harmonia. Toimittaja, trendianalyytikko Susanna Björklund
– LA 15.00 Kulissien takaa. Moni kakku päältä kaunis, tervetuloa takahuoneeseen (Stylisti, muodin sekatyömies Teri Niitti)
– SU 14.00 Ihana parempi minä! Bloggaajat Iina ja Mimmi toteuttavat yhteensä neljä stailausta, joissa kaivetaan esille ihana parempi sinä!
– SU 15.30 Näin saat silmälasit, jotka oikeasti sopivat sinulle
– SU 16.30 Pukeutumisen työkalupakki (pukeutumisneuvojamestari, tietokirjailija Kikka Seppä)

Terveys sekä Näe&Näy, halli 6
Yhteen kokoontuu suuri määrä terveyspuolen asiantuntijoita ja näytteilleasettajia. Mukana on niin lääke- ja terveyspuolen firmoja kuin terveellistä ruokaa ja lisäravinteita tarjoavia yrityksiä. Oman mielenkiintoni herätti etenkin Jungle Juice Bar, Shock Absorber (joka tekee muuten maailman parhaat urheiluliivit!) sekä Skyr Finland. Tästä pääset näkemään kaikki terveyspuolen näytteilleasettajat.

Mukanahan on myös Näe&Näy, jossa silmäpuolen ammattilaiset kertovat niin uusimmista trendeistä kuin auttavat valitsemaan itselle uudet lasit. Mukana on mm. Specsavers,  Synsam ja Medilaser. Tästä näet kaikki näytteilleasettajat.

Kiinnostavat tapahtumat Areenalla:
– PE 12.00 BODY WEIGHT; Forever-kuntoklubien syksyn uutuustunti BODY WEIGHT –kehonpainoharjoittelutunti haastaa koko kehon.
– PE 17.30 Hyväntekeväisyyshurrikaani -harjoitus /TFW Helsinki ja Lastenklinikoiden Kummit ry)
– LA 17.00 Työhyvinvointijumppa – Neroa! (Hyvinvointi Sulo Oy)
– SU 11.00 HiMO Club: polttarishow ”Get inspired!”

Luonnollisesti, halli 7
Harmonian ja puhtauden ilmentymä. Hoidetaan stressiä, puhutaan omasta olosta ja inspiroidutaan talvea varten. Näytteilleasettajia on usea, oman huomioni kiinnitti ehdottomasti Dr. Hauschka, Ekolo, L’Occitane, Nouseva Myrsky ja Uhana Design. Tässä lisäksi lista kaikista näytteilleasettajista.

Samalta alueelta löytyy myös Jooga-festival, jonne harmoniaa etsivien kannattaa suunnata! 

Luonnollisesti-lavan tärpit, tästä koko ohjelma.
– PE 11.30 Avaimet muutokseen voimaannuttavan stressinhoitomenetelmän avulla
– LA 11.30 Paleo – Kokonaisvaltaista hyvinvointia ihmisen alkuperäisestä ruokavaliosta
– LA 14.00  Ravinnon merkitys arjen jaksamisessa eri vuodenaikoina
– SU 12.30  Kuinka ylläpitää mielenrauha ja harmonia massiivisen kiireen keskellä?
– SU 17.00  Luonnonkosmetiikka harmoniassa luonnon kanssa

Olohuoneen tärpit, tästä koko ohjelma.
– PE 12.00 Terveellisten herkkujen ABC
– LA 16.00 Mindfulness- apu ahdistukseen ja masennukseen
– SU 15.00 Puhdistu ja ravitse – puhdistava vihermehu ja aamunavaajana ravintorikas tuorepuuro

Kauneus + kilpailualue, halli 6
Tämä on mun ehdottomasti suosikkialue, jossa käytän varmasti ikuisuuden ajastani! Näytteilleasettajia on niin monia, mm. Ben Nye, Biozell, Isadora, Livbox ja Remington nyt äkkiä nimetäkseni joihin haluan käydä tutustumassa! Tästä näet kaikki näytteilleasettajat, huhhuh. Samasta hallista löytyy myös kilpailulava, jossa toinen toisestaan taitavampi kauneusalan ammattilainen ottaa mittaa toisestaan. Suosittelen kurkkaamaan!

Hyvän olon lavan tärpit, tästä koko ohjelma.
– PE 12.00 Aikuisten unikoulu
– PE 16.30 Ella Woodward: Deliciously Ella (Hyvää oloa ruoasta! Suosittu blogisti ja myyntiennätyksiä rikkonut kirjailija Ella Woodward kertoo, kuinka ruokavalion vaihto auttoi häntä toipumaan sairaudestaan ja synnyttämään Deliciously Ella -ilmiön.)
–  LA 11.00 Matin lettikoulu!
LA 12.30 Valitse tyyliisi sopivat meikit (IsaDoran meikkitaiteilija Pekka Viitamäki)
– LA 16.00 Näin selviät haasteellisesta ruokaympäristöstä
– SU 13.00  Suomen Optinen Toimiala tarjoaa: Kuivasilmäisyyden syitä ja hoitokeinoja.
– SU 14.30  Kokonaisvaltainen kauneus (Karita Tykkä, Superlemon. Puheenvuoron tarjoaa Hairmail Oy)

Kosmetologipäivät, halli 7
Kosmetologipäivät aukeavat tänä vuonna myös normaaleille kuluttajille lauantaina klo 14 eteenpäin ja ovat koko sunnuntain auki myös tavan tallaajille. Ainoastaan perjantai on pyhitetty puhtaasti ammattilaisille. Itse odotan tältä osastotlta mm. Luentolavan antia ja Kauneustukku Eliten, Ripsitukun ja Be more cosmeticsi pisteitä! Kaikki näytteilleasettajat löydät täältä.

Ammattina iho -lavan tärpit, tästä koko ohjelma.
– LA 15.00 Annatko aknen ja arpien pilata päiväsi – me emme
– LA 16.30 Mitä eroa on luonnonmukaisella kosmetiikalla ja luomukosmetiikalla, mitä kertovat luomukosmetiikan erilaiset sertifiointimerkit?
– SU 15.00 3 eri-ikäisen naisen iho
– SU 15.30 Mikä meitä naisissa viehättää? Kaunistautuminen eri aikoina ja kulttuureissa.

Mielenkiintoiset näyteilleasettajien omat ohjelmat:
(Jos tapahtuma on vain yhtenä päivänä ja tiettyyn kellonaikaan, mainitaan nämä erikseen)
Invisibobble -pikakampauksia, 6b111
Look-alike makeup by Makeup-Artist Jere Sivonen, 6g68 (LA 10.30-11.45 sekä 14.00-15.15 ja SU 10.30-11.45 sekä 13.30-14.45)
Tatuointitaiteilija Petrie Butler työssään, 6f90 (SU 14.00-15.00)
Pikameikkejä ekologisella ZAO-sarjalla,  7e52
Hiuspohja- ja hiusanalyysejä, 7b48

Messujen tarjoukset:
Messu on täynnä toinen toistaan ihanimpia tarjouksia – osa tarjouksista on voisassa vain tiettynä päivänä, osa koko messujen ajan. Tsekkaa kaikki tarjoukset täältä!

Messuilla muuta kiinnostavaa:
– Magnumin pop-up -jäätelöbaari!! Löytyy Lifestyle-alueelta Cafe 1:stä!
– Perjantaina klo 16 eteenpäin pidetään hallissa 1 Bloggaajakirppis, jossa mukana on mm. Mimmi Plusmimmi-blogista, Peace & Style -blogin Anna-Maria sekä Life is beautiful -blogin Reetta!

Nämä kaikki infot löytyvät myös Messukeskuksen omasta mobiiliaplikaatiosta, joka on saatavilla niin omenalle kuin Android-puhelimille! Pääset lataamaan sen täältä. Phuhhuh, siinähän oli infopläjäys. Tottakai messuilta löytyy mm. Livboxin piste (6e148), meille muitakin tuttuja kauneus-brändejä jne, mutta kaikkea tietoa ei vaan pysty yhteen postaukseen jakamaan. Messukeskus on tehnyt hyvää työtä muutenkin kasatessaan kaiken informaation samojen sivujen alle, heille suuret propsit siitä!

Huhhuh, olipahan siinä infopläjäys! Toivottavasti joku saa tästä jeesiä messukäyntiinsä, itse ainakin nyt muistan missä on mitäkin kun kävin ne näinkin tarkkaan itse lävitse! Olen tulossa lauantaina messuilemaan, sunnuntainakin saatan pyörähtää. Moikataan jos törmätään, se olen minä siinä kirkkaanpuna-kuparisessa tukassa 😉 

Oletteko menossa messuille?

6 kommenttia

 1. Christina kirjoitti:

  Olen menossa ja jo nyt jännittää, että kauankohan tuonne onnistuu kuluttamaan aikaa, huh. 😀

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  No eläpä! 😀 Ja mua pelottaa mun rahapussin puolesta…

 3. Piiuli kirjoitti:

  Huomenna menossa! 🙂 Innolla odotan.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama, huomenna myös!! Ja olen niin innoissani, viime vuonna en päässyt ollenkaan ja nyt olen kahta kauheammin täpinöissäni 😀

 5. JaanaJemina kirjoitti:

  Ite kävin perjantaina ammattilais puolella ja samalla toki i love me messujen puolella. Oli kyllä ihanaa messuhälinää, vaikka vähän sekavat messut kyllä oli :p
  jaanajemiina.blogspot.fi

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Oli ihan hirveästi kyllä kaikkea! Itse olin paikalla koko päivän lauantaina, ja jäi vielä muotipuoli melkein kokonaan käymättä! Ehdottomasti olisi tarvinnut toisen päivän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *