Hae
Hannamaria

378 – Astetta hennompi päivämeikki

Viikonloppu oli kyllä aika mahtava! Oli tosi mukavaa seuraa ja uusia tuttavuuksia, Sokos Hotel Presidentti piti minusta ja Annista hyvän huolen ja Indiedaysin järjestämän Bloggers Inspiration day ja Blog Awardsit olivat todella ihanat. Eiliselle tekaisin sitten simppelin matkameikin, hiukan enemmän kuitenkin kuin mitä normaalina arkipäivänä tekisin.

Tästä ylimmästä kuvasta sävyt tulevat varmasti parhaiten esille. Silmämeikin tekoon käytin saamaani L’oreal La Palette Nudea sävyssä Rose, joka sisältää todella kauniita sävyjä, joista yksi hiukan persikkainen päätyi liikkuvalle luomelle, luomivakoon otin Urban Decayn Nude-paletista sävyä Faint. Rajaus on Clarinsin peruja. Kulmissa myös Clarinsia, geelinä pitämässä ne paikoillaan IsaDoraa.

Kasvoilla Lumenen Nude Perfection -meikkivoide ja huulilla meikin pääpointti, Lumenen tämän syksyn kausipuna sävyssä 13 Kanervia. Tästä ja sen muista sisarista olenkin tänä syksynä kirjoittanut täällä. Varjostukset perus Benefit Hoolalla ja puuteri oli Lumenen irtopuuteria.

Viikonlopusta ja Halloween-asusta kirjoittelen vielä ihan erikseen, odottelen parit kuvat molemmista tapahtumista niin pääsen kirjoittamaan teille useammankin jutun! 🙂 Oli mun ekat Halloween-pippalot joihin olen jaksanut pukeutua, oli mukava nähdä että muutkin oli panostaneet. Niin ja sitten näkyi muutama jotka tulivat perus pönötysvaatteissa, toivottavasti tunsivat itsensä ulkopuolisiksi ;D

Ps. Nyt on jo Marraskuu, mihin tää syksy on hävinnyt!!

Hauskaa maanantaita!

2 kommenttia

  1. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kiitoksia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *